Ρωσικό τουπόλεφ με 91 επιβάτες αγνοείται και πιθανόν συνετρίβη

Ρωσικό τουπόλεφ με 91 επιβάτες αγνοείται και πιθανόν συνετρίβη

Αεροσκάφος της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας τύπου Τουπόλεφ (ΤU-154), με 91 επιβαίνοντες εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, και πιθανόν συνετρίβη κοντά στο Σότσι, στη Νότια Ρωσία.

Το αεροσκάφος της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας τύπου Τουπόλεφ (ΤU-154) που εξαφανίστηκε σήμερα από τα ραντάρ λίγο μετά την απογείωση του από το αεροδρόμιο του Σότσι, μετέφερε 91 άτομα, μεταξύ των οποίων μουσικοί και δημοσιογράφοι, ανακοίνωσε πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Sputnik.

“Το αεροπλάνο κατευθυνόταν στη Λαττάκεια της Συρίας”, σύμφωνα με την ίδια πηγή και πηγή του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων.

Συνεργεία διάσωσης έχουν σπεύσει στην περιοχή για τον εντοπισμό του αεροπλάνου που πιθανόν συνετρίβη στα βουνά της περιοχής του Κρασνοντάρ, στο νότιο τμήμα της χώρας, σύμφωνα με πηγή των τοπικών υπηρεσιών ασφαλείας.

“Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία της έρευνας, το TU-154 έφθασε στο Σότσι από το αεροδρόμιο Chkalovsky της Μόσχας για ανεφοδιασμό. Είναι πολύ πιθανόν να έχει συντριβεί στην ορεινή περιοχή του Κρασνοντάρ”, δήλωσε η πηγή στο RIA Novosti.

Η συντριβή του μπορεί να οφείλεται σε τεχνική βλάβη ή σε λάθος χειρισμό του πιλότου, σύμφωνα με πηγή του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων.

Το Γαλλικό Πρακτορείο διευκρίνισε ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν 83 επιβάτες και οκτώ μέλη πληρώματος και θα πήγαιναν στη ρωσική βάση στη Συρία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter