Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Σαλμάς: Συνάντηση με την εισαγγελέα για την υπόθεση της Novartis

Ο βουλευτής της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς συναντήθηκε σήμερα με την εισαγγελέα Διαφθοράς της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Ελένη Ράϊκου μετά από αίτημά του προκειμένου να συμβάλλει, όπως δήλωσε, στη διερεύνηση της υπόθεσης σχετικά με τη φαρμακευτική εταιρεία Novartis.

Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση, ο κ. Σαλμάς τόνισε πως κατά τη διάρκεια της υπουργικής θητείας του, ακολουθώντας το πρόγραμμα της κυβέρνησης της ΝΔ, έλαβε μέτρα μεγάλης περιστολής της δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης, από 4 δισ. ευρώ το 2011 στα 2,3 δισ. ευρώ το 2013. «Οι αποφάσεις αυτές περιόρισαν δραστικά τα κέρδη πολλών φαρμακευτικών εταιρειών, μεταξύ των οποίων και της Novartis», ανέφερε ο κ. Σαλμάς, επισημαίνοντας πως με δική του πρωτοβουλία ενημέρωσε την κ. Ράικου για να την διευκολύνει με την εμπειρία και τις γνώσεις του στην έρευνα που διεξάγει

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.