Σαλόνι αυτοκίνητου: Παρίσι 2018

Σαλόνι αυτοκίνητου: Παρίσι 2018

Πρώτη παρουσίαση των νεων DS 3 Crossback και DS 3 Crossback E-Tense, το ηλεκτρικό μέλλον από την DS Automobiles.

H DS Automobiles, η νέα premium Γαλλική εταιρεία, θα παρουσιάσει τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες ηλεκτρικών μοντέλων στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Πρόκειται για τα:

• DS 3 CROSSBACK, το εμβληματικό SUV με το High-Tech ύφος και την 100% ηλεκτρική του έκδοση, την DS 3 CROSSBACK E-TENSE

• DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 που εφοδιάζεται με ένα υβριδικό σύνολο βενζινοκινητήρα/ ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης

• DS E-TENSE FE 19, το αμιγώς ηλεκτρικό μονοθέσιο με το οποίο συμμετέχει η DS στο Πρωτάθλημα FIA Formula E, στα χρώματα της αγωνιστικής ομάδας για το 2018/2019

• DS X E-TENSE, το αμιγώς ηλεκτρικό ονειρικό αυτοκίνητο της μάρκας που αποτελεί το όραμα της DS για την πολυτέλεια στην αυτοκίνηση για το έτος 2035

Εκτός της Παγκόσμιας Πρεμιέρας του DS 3 CROSSBACK, η DS θα δέχεται παραγγελίες για το μοντέλο, συμπεριλαμβανομένης και της περιορισμένης έκδοσης LA PREMIERE.

Η DS Automobiles θα παρουσιάσει επίσης και το νέο περιορισμένης παραγωγής DS 3 FOREVER με το οποίο εμπλουτίζεται η γκάμα του DS 3, στην οποία βρίσκουμε όλες τις νέες ηλεκτρονικές εφαρμογές, καθώς και τα πλέον σύγχρονα στοιχεία τεχνολογικού εξοπλισμού.

Στο Pavilion 1 του Parc des Expositions, στην Πύλη των Βερσαλλιών, ο χώρος της DS καλεί τους επισκέπτες να δουν και να ανακαλύψουν από τον κόσμο της μάρκας. Οι επισκέπτες θα μάθουν όλα τα νέα που αφορούν την DS και τις μελλοντικές παρουσιάσεις αλλά και θα ενημερωθούν για την ηλεκτροκίνηση που εκφράζεται με τον πλέον εμφατικό τρόπο από τα χαρακτηριστικά LED φώτα που οδηγούν στα σημεία αναφοράς της γκάμας E-TENSE (είναι η ονομασία όλων των ηλεκτροκίνητων εκδόσεων των μοντέλων της DS) που θα βρίσκονται στο χώρο. Το ραντεβού έχει οριστεί για την περίοδο από 4 έως 14 Οκτωβρίου στο Παρίσι.

«Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, η DS «γράφει» ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της με τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες που αποδεικνύουν πως το μέλλον αρχίζει τώρα! Η ηλεκτροκίνηση είναι στην καρδιά της στρατηγικής της DS για το μέλλον. Τα πρώτα ηλεκτρικά μοντέλα της DS θα παρουσιαστούν στην τελική τους μορφή το 2019. Αυτά θα είναι το DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4, που εφοδιάζεται με ένα υψηλής απόδοσης υβριδικό σύνολο και το αμιγώς ηλεκτρικό DS 3 CROSSBACK E-TENSE. Μέχρι το 2025, όλα τα νέα μοντέλα της DS θα προσφέρονται αποκλειστικά ως ηλεκτροκίνητα» δήλωσε ο CEO της DS Automobiles, Ιβ Μπονεφόν.

Από τις 4 έως τις 14 Οκτωβρίου, το κοινό είναι προσκεκλημένο για να ανακαλύψει τον κόσμο της DS και τις νέες της δημιουργίες, τέσσερις από τις οποίες θα δώσουν το παρόν, κάνοντας παγκόσμια πρεμιέρα: Tο DS 3 CROSSBACK και η 100% ηλεκτρική του εκδοχή, το DS 3 CROSSBACK E-TENSE, το DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4, το DS X E-TENSE καθώς και το DS E-TENSE FE 19.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ανακαλύψουν την Παριζιάνικη κομψότητα της περιορισμένης έκδοσης DS 3 FOREVER.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter