Σάλος με βουλευτή που χαμογελάει ακούγοντας «να καεί, να καεί η π… η Βουλή» – Σχήμα λόγου λέει ο ίδιος (Video)

Σάλος με βουλευτή που χαμογελάει ακούγοντας «να καεί, να καεί η π… η Βουλή» – Σχήμα λόγου λέει ο ίδιος (Video)

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει βουλευτή της Θεσσαλονίκης, οπαδό του ΠΑΟΚ, να ενθαρρύνει αισχρά συνθήματα εναντίον του κοινοβουλίου.

Πάνω από 5.000 φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν χθες στην περιοχή της Καμάρας στο συλλαλητήριο που έχει στηθεί ώστε να διαμαρτυρηθούν για τις τιμωρίες κατά της ομάδας τους. Εκεί βρέθηκε και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κέντρου Αριστείδης Φωκάς που συμμετείχε στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ και άκουγε με ικανοποίηση να φωνάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ το σύνθημα «να καεί, να καεί η π… η Βουλή».

Μάλιστα ο ίδιος δεν έμεινε απλά στο να ακούει…Ανέβηκε στην εξέδρα και παρότρυνε του συγκεντρωμένους να φωνάξουν πιο δυνατά.

Στο βίντεο, που δημοσιοποίησε το Reportplus.gr, ο κ. Φωκάς ακούει με περισσή ικανοποίηση το σύνθημα ενώ στην ομιλία του μάλιστα,έκανε λόγο για αθηναϊκό κατεστημένο που στέρησε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, που δικαιούντο το «νταμπλ» και απείλησε ότι αν δεν το πάρει ο ΠΑΟΚ, δεν θα το πάρει κανείς.

Όπως ήταν φυσικό η δήλωση του προκάλεσε σάλο. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων ανέφερε πως πρόκειται για «σχήμα λόγου» και πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο σύνθημα χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter