Σάλος με Γαλλίδα πρώην πορνοστάρ: Μερικές γυναίκες μπορεί να απολαμβάνουν τον βιασμό! (Photo)

Σάλος με Γαλλίδα πρώην πορνοστάρ: Μερικές γυναίκες μπορεί να απολαμβάνουν τον βιασμό! (Photo)

Μια γυναίκα από τη Γαλλία, η οποία έχει και τα χρόνια της, επέκρινε το κίνημα #MeToo και μάλιστα ισχυρίστηκε ότι τα θύματα βιασμού μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία! 

Δεν επρόκειτο όμως για μια συνηθισμένη γυναίκα, αλλά για την Βrigitte Lahaie, μια… παλαίμαχο σταρ της πορνογραφίας που μεσουράνησε στο είδος από το 1976 ως το 1980. Η εν λόγω κυρία μιλώντας στη γαλλική τηλεόραση υποστήριξε ότι «ορισμένες γυναίκες έχουν οργασμούς όταν βιάζονται»!

Όπως είναι λογικό, ακολούθησαν μαζικές αποδοκιμασίες των δηλώσεών της και από γυναίκες που υπέγραψαν προ ημερών το κείμενο των «100 γυναικών», ανάμεσά τους και η Κατρίν Ντενέβ, η οποία έγραψε μια ανοικτή επιστολή καταδικάζοντας τον “σεξουαλικό πουριτανισμό” που προκλήθηκε από το σκάνδαλο Harvey Weinstein.

Πάντως η 62χρονη Γαλλίδα ζήτησε συγγνώμη επειδή προκάλεσε τόσες αντιδράσεις εκφράζοντας τη λύπη της και ότι οι δηλώσεις της κρίθηκαν αποσπασματικά σε σχέση με ό,τι είχε δηλώσει συνολικά για το θέμα, αλλά επανέλαβε την άποψή τους στους Τhe Times.

«Αυτό που εννοούσα – επειδή γνωρίζω τα θέματα της σεξουαλικότητας από καρδιάς – είναι ότι μερικές φορές το σώμα και το μυαλό δεν συμπίπτουν».

Η κ. Lahaie, η οποία έδινε συμβουλές σχετικά με τις σχέσεις σε ένα δημοφιλές ραδιοφωνικό πρόγραμμα για περισσότερο από μια δεκαετία, ισχυρίστηκε επίσης ότι “λιντσαρίστηκε” στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης προσθέτοντας: «Εάν αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο κόσμος, τότε ζητώ συγνώμη».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter