«Σάμπα» στη Γαλλία για τους Βραζιλιάνους

«Σάμπα» στη Γαλλία για τους Βραζιλιάνους

Σχεδόν 25 λεπτά χρειάστηκε η Βραζιλία στο «Πιερ Μορουά» της Λιλ για να «καθαρίσει» την φιλική αναμέτρηση με την Ιαπωνία (3-1).

Ο Νεϊμάρ στο 10΄ άνοιξε το σκορ, στο 17΄ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από το σημείο του πέναλτι, αλλά στο «ριμπάουντ» ο Μαρσέλο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Ο Γκάμπριελ Ζεσούς στο 36΄ πέτυχε το 3-0 και το μόνο που κατάφεραν οι Ασιάτες στο δεύτερο μέρος ήταν να μειώσουν με τον Μακίνο στο 63΄.

Με ηγέτη τον άσο της Τότεναμ, Σον Χέουνγκ-Μιν, η Νότια Κορέα επικράτησε με 2-1 της Κολομβίας. Ο Σον πέτυχε και τα δύο τέρματα των νικητών (11΄,61΄), ενώ για τους Κολομβιανούς μείωσε στο 76΄ ο Ζαπάτα.

Η Σερβία με γκολ των Λιάγιτς (20΄) και Μίτροβιτς (69΄) επιβλήθηκε με 2-0 της Κίνας στην Γκουανγκτζού. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ πέρασε αλλαγή στο 85΄ στην θέση του σκόρερ του δεύτερου γκολ των «πλάβι».

Το τέρματα του Κβιλιτάγια στο 24΄ έκρινε το φιλικό της Γεωργίας με την Κύπρο (1-0), ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και η Αϊτή επί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (το γκολ ο Ναζόν στο 25΄).

Σε διεθνείς φιλικούς αγώνες σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter