ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 10 χρόνια πριν ο Τσουκάτος δήλωνε: Οι θυσίες του ελληνικού λαού έχουν ορατά αποτελέσματα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 10 χρόνια πριν ο Τσουκάτος δήλωνε: Οι θυσίες του ελληνικού λαού έχουν ορατά αποτελέσματα

Είναι περίεργο αλλά προσθέτει και γνώση όταν ανατρέχεις σε παλιές ειδήσεις και παλιές δηλώσεις. Έτσι δεν ελέγχεις μόνον τη μνήμη αλλά και τα λάθη…

Το Αθηναϊκό και μακεδονικό Πρακτορείο μας πηγαίνει δέκα χρόνια πίσω, σαν σήμερα…

Τότε που ο Θόδωρος Τσουκάτος δήλωσε πως οι θυσίες μας έχουν ορατά αποτελέσματα…

«Απολαύστε» την είδηση:

Η πορεία ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, οι αλλαγές στην τοπική και δημόσια διοίκηση, καθώς και ο κοινωνικός διάλογος, θα αποτελέσουν τα κύρια σημεία συζητήσεων, τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο του κόμματος, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, επισήμανε σήμερα από τη Λαμία ο Θεόδωρος Τσουκάτος.

Όπως τόνισε το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ, μέχρι το τέλος του χρόνου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων, ενώ, όπως ίδιος σημείωσε, όλες οι αποφάσεις θα παρθούν σε τοπικό επίπεδο, εκτός από τον δήμαρχο της πρωτεύουσας του κάθε νομού, όπου η απόφαση για τη στήριξη της υποψηφιότητάς τους θα γίνει σε κεντρικό επίπεδο.

”Θέλουμε να φέρνουμε την πολιτική στο προσκήνιο και όχι μια κοινωνική ομάδα να πετάει δέκα γιαούρτια και να νομίζει ότι με αυτό τον τρόπο επιλύονται προβλήματα”, σημείωσε ο κ. Τσουκάτος, αναφορικά με το πρόσφατο επεισόδιο σε βάρος του υπουργού Εργασίας Μιλτιάδη Παπαϊωάννου και του υφυπουργού Χρήστου Πρωτόπαπα, στην είσοδο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας.

Σχετικά με την κυβερνητική οικονομική πολιτική, ο Θ. Τσουκάτος επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης για τη μη λήψη νέων μέτρων, υπογραμμίζοντας ότι ”οι θυσίες που έχουν γίνει από τον ελληνικό λαό έχουν ορατά αποτελέσματα”.

Αναφορικά με τον διάλογο με τις δυνάμεις της Αριστεράς, ο κ. Τσουκάτος ισχυρίστηκε ότι ”το ΠΑΣΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από τον διάλογο, τον οποίο, το κυβερνών κόμμα, επιδιώκει χωρίς να έχει τη διάθεση ηγεμονισμού”.

”Το ΠΑΣΟΚ δεν προσβλέπει μόνο σε εκλογικές συνεργασίες”, συνέχισε το μέλος του Ε.Γ. του ΠΑΣΟΚ ”αλλά θέλει οι αριστερές δυνάμεις να έχουν λόγο και άποψη σε θέματα ανάπτυξης”.

Ο Θ. Τσουκάτος κάνοντας λόγο για τα αναδρομικά των βουλευτών, επισήμανε πως ”όποιος νομίζει ότι οι βουλευτές μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδά τους με 650.000 δρχ. το μήνα κάνει λάθος”.

Τέλος, ο κ. Τσουκάτος ”ευχήθηκε” στον αρχηγό της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή ”να αλλάξει” όπως είπε ”την πολιτική του ΝΑΙ σε όλα τα αιτήματα των κοινωνικών τάξεων”, σημειώνοντας παράλληλα ότι το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είχε αποφασιστεί πολύ πριν από την εκλογή του κ. Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter