Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Σαπέν: Έχει επιστρέψει η εμπιστοσύνη προς την Ελλάδα

Η εμπιστοσύνη προς την Ελλάδα έχει επιστρέψει δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ανάγκη άλλης λιτότητας αλλά βαθιών μεταρρυθμίσεων σε βασικούς τομείς της οικονομίας.

Σε δηλώσεις του προς τον Τύπο λίγο μετά το τέλος της σημερινής συνόδου ο Γάλλος υπουργός έκανε λόγο για πολύ καλό κλίμα στο σημερινό Eurogroup και ανέφερε ότι η συμφωνία που επιτεύχθηκε είναι πολιτική έστω και αν δεν είναι τελική. Θέμα εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη δεν υφίσταται, είπε ο Γάλλος υπουργός τονίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν υπάρχει πλέον καμμία αμφιβολία ότι οι οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας είναι καλύτερες αυτών που αναμένονταν. Κάτι που όπως επισήμανε αυξάνει την εμπιστοσύνη προς την Ελλάδα σε σχέση με την επίτευξη δημοσιονομικών πλεονασμάτων τα ερχόμενα χρόνια.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.