Σατανικό ζευγάρι από την Καλιφόρνια νάρκωνε και βίαζε γυναίκες (Photos)

Σατανικό ζευγάρι από την Καλιφόρνια νάρκωνε και βίαζε γυναίκες (Photos)

Ένας γιατρός και συγκεκριμένα χειρούργος, από την Καλιφόρνια, κατηγορείται πως σε συνεργασία με τη σύντροφό του, νάρκωσαν και βίασαν δύο γυναίκες που γνώρισαν σε ένα μπαρ – ρεστοραν το 2016.

Οι Αρχές, εξέφρασαν την πεποίθηση πως τα θύματα του «σατανικού» ζευγαριού μπορεί να είναι… εκατοντάδες, καθώς στο κινητό  του 38χρονου Grant William Robicheaux, αλλά και της 31χρονης συντρόφου του, Cerissa Laura Riley, βρέθηκαν χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες με γυναίκες – θύματά τους. Οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν αυτές τις γυναίκες.

«Υπάρχουν πολλά βίντεο στα οποία φαίνονται γυναίκες μεθυσμένες και προφανώς δεν έχουν τη δυνατότητα να συναινέσουν ή να αντισταθούν στους κατηγορουμένους, καθώς με το ζόρι έχουν τις αισθήσεις τους. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλά θύματα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί» σημείωσε ο επικεφαλής της έρευνας.

Οι δύο κατηγορούμενοι, εκμεταλλευόμενοι την καλή εξωτερική εμφάνισή τους, προσέγγιζαν νέες γυναίκες σε χώρους διασκέδασης, τις μεθούσαν και μετέπειτα τις οδηγούσαν στο σπίτι τους όπου και τις κακοποιούσαν σεξουαλικά.

«Οι κατηγορούμενοι χρησιμοποίησαν την καλή εμφάνιση και τη γοητεία τους για να μειώσουν τις αναστολές της πιθανής τους λείας», πρόσθεσε ο ο επικεφαλής της έρευνας.

«Όλοι έχουμε ακούσει για έναν λύκο ανάμεσα σε πρόβατα. Ένας λύκος μπορεί να φοράει ιατρική ρόμπα. Ακόμα, ένας λύκος μπορεί να είναι μια όμορφη γυναίκα. Οι άνθρωποι συχνά νομίζουν ότι οι βιαστές είναι ανατριχιαστικοί, τρομακτικοί άνδρες που κρύβονται ανάμεσα στους θάμνους και βγαίνουν για να επιτεθούν σε ανυποψίαστες γυναίκες. Η πραγματικότητα είναι ότι οι βιαστές ανήκουν σε όλες τις κοινωνικοοικονομικές ομάδες, από οποιοδήποτε υπόβαθρο», τόνισε ο εισαγγελέας που ασχολείται με την υπόθεση.

Το ζευγάρι το κατήγγειλαν δύο γυναίκες οι οποίες είχαν πέσει θύματα των δύο εραστών το 2016. Η πρώτη κατήγγειλε πως γνώρισε το ζευγάρι σε ένα μπαρ και αφού ήπιαν, πήγαν σε ένα σκάφος, που όπως της είχαν πει είχε πάρτι. Σύμφωνα με το θύμα μόλις μέθυσε την πήγαν στον σπίτι του γιατρού και την βίασαν. Η ίδια την επόμενη ημέρα κιόλας πήγε στην αστυνομία και βρέθηκε θετική σε ναρκωτικές ουσίες.

Το δεύτερο θύμα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στις Αρχές, ξύπνησε στο σπίτι του ζευγαριού χωρίς να θυμάται τίποτα και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Οι γείτονες που την άκουσαν κάλεσαν την αστυνομία. Η ίδια κατήγγειλε πως βρέθηκε με το ζευγάρι σε ένα μπαρ και έπιναν μαζί ώσπου έχασε τις αισθήσεις της από το πολύ αλκοόλ.

Στο διαμέρισμα του 38χρονου χειρουργού βρέθηκαν αρκετά μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών μεταξύ των οποίων και χάπια βιασμού.

Το ζευγάρι κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση με σκοπό τον βιασμό, ενώ ο 38χρονος κατηγορείται και για κατοχή δύο ημιαυτόματων τουφεκιών και τεσσάρων ακόμα όπλων. 

Οι δύο κατηγορούμενοι κινδυνεύουν με κάθειρξη 30 – 40 χρόνια. 

Πηγή: bbc.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter