Σβίγκου: Ελπίζω η ΝΔ να συνετιστεί και να ψηφίσει μια πολύ υπεύθυνη κυβερνητική πολιτική

Σβίγκου: Ελπίζω η ΝΔ να συνετιστεί και να ψηφίσει μια πολύ υπεύθυνη κυβερνητική πολιτική

Σημαντική μερίδα του τύπου ασχολείται 3 μέρες με τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχει γράψει λέξη για την υπόθεση Αυγενάκη», σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

«Η Ελλάδα έχει φορτωθεί αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα βάρη και η αλληλεγγύη της Ευρώπης βλέπουμε ότι είναι κατώτερη των περιστάσεων» σημείωσε η ίδια στη διάρκεια συνέντευξή της στο Πρώτο Πρόγραμμα, ερωτηθείσα για το προσφυγικό. Συμπλήρωσε βέβαια ότι συνισταμένη όλων στο ΣΥΡΙΖΑ είναι « η διαχείριση του προσφυγικού με τον πλέον καλύτερο τρόπο ώστε οι συνθήκες ζωής των προσφύγων να είναι αξιοπρεπείς».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ρ. Σβίγκου, τόνισε ότι η συζήτηση των επόμενων ημερών θα είναι αυτό «το πλεόνασμα που θα υπάρχει – το πλεόνασμα του πλεονάσματος, όπως συνηθίζουμε να λέμε – το οποίο θα διατεθεί, έχει αποφασίσει η κυβέρνηση κάποιους τρόπους, μας είπε ο κ. Τσακαλώτος, ένα μεγάλο ποσό θα πάει στους κοινωνικά αδύναμους και ένα άλλο ποσό στις ληξιπρόθεσμες οφειλές».

Τέλος η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως ελπίζει αυτή τη φορά «η Ν.Δ. να έχει συνετιστεί σε σχέση με την περυσινή της στάση και να υπερψηφίσει μια πολύ σημαντική κυβερνητική πολιτική».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter