Σε πανικό ο Άδωνης Γεωργιάδης, επιτέθηκε στη Δικαιοσύνη για το Novartis-Gate

Σε πανικό ο Άδωνης Γεωργιάδης, επιτέθηκε στη Δικαιοσύνη για το Novartis-Gate

Delirium tremens προκάλεσε στον Άδωνη Γεωργιάδη, η είδηση και μόνο ότι η δικογραφία του Novartis-Gate πηγαίνει στη Βουλή, μετά την παράδοσή της στον Άρειο Πάγο.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με ένα tweet έδειξε όχι μόνο τον πανικό του αλλά και το ότι ο σεβασμός του στη Δικαιοσύνη είναι α λα καρτ.

Σχολιάζοντας την είδηση, έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα όρια της γελοιότητας έχουν πλέον ξεπεραστεί!…». Και ο αήθης αυτός σχολιασμός αφορά στην έρευνα της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και των επίκουρων εισαγγελέων Χρ. Ντζούρα και Στ. Μανώλη, για το πάρτι της Novartis από το 2006 μέχρι το 2015.

Να σημειωθεί ότι η δικογραφία οδεύει στη Βουλή αφού οι εισαγγελείς διαφθοράς κατά την έρευνά τους, εντόπισαν στοιχεία για δωροδοκία και απιστία σε βάρος δέκα πρώην υπουργών Υγείας, Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Ο πανικός του Άδωνη Γεωργιάδη και η σπουδή του να χαρακτηρίσει γελοιότητα την έρευνα των εισαγγελέων, αναμένεται να εξηγηθεί πλήρως μόλις δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των πρώην υπουργών που εντοπίστηκαν στην έρευνα των εισαγγελέων διαφθοράς για το Novartis-Gate.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter