Σε περιοδεία το υπουργείο Εργασίας

Σε περιοδεία το υπουργείο Εργασίας

Στους δρόμους βγαίνει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, πραγματοποιώντας σειρά επισκέψεων στην επαρχία σε μια προσπάθεια να μεταφερθούν καλύτερα στους πολίτες οι αλλαγές στα πεδία των προγραμμάτων απασχόλησης, της κοινωνικής πρόνοιας και των εργασιακών.

Περιοδείες θα πραγματοποιήσουν το επόμενο διήμερο, τόσο η υπουργός Εργασίας κ. Έφη Αχτσιόγλου, όσο και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου και η αναπληρώτρια υπουργός κοινωνικής αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Η αρχή έγινε σήμερα από τη κ. Αχτσιόγλου που μετέβη στα Χανιά για συναντήσεις με εκπροσώπους του εργατικού κόσμου της περιοχής. Είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί με τους εργαζόμενους και την διοίκηση της ΔΕΗ στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, καθώς και με απολυμένους εργαζόμενους σε τεχνικές εταιρείες της περιοχής. Επίσης, θα επισκεφθεί το τοπικό υποκατάστημα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε) και θα συναντηθεί με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χανίων και πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων.

Την σκυτάλη παίρνει στη συνέχεια η κ. Αντωνοπούλου, που πραγματοποιεί, επίσης σήμερα περιοδεία στην Ευρυτανία. Η κ. Αντωνοπούλου θα συναντηθεί το μεσημέρι με τον Δήμαρχο Καρπενησίου, Νίκο Σουλιώτη, και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, Αριστείδη Τασιό, ενώ στις 18:00 θα μιλήσει στο Εργατικό Κέντρο Καρπενησίου.

Αύριο εξάλλου, η κ. Φωτίου θα μεταβεί για περιοδεία στην Πέλλα. Έχει προγραμματιστεί να γίνει αναλυτική παρουσίαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), ενώ στις 6 το απόγευμα έχει οριστεί συνάντηση με με εκπροσώπους φορέων και εργαζομένων στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου Αριδαίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter