Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος έπεσε κάτω από 10ο Κελσίου (Πίνακας)

Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος έπεσε κάτω από 10ο Κελσίου (Πίνακας)

Άστατο καιρό με βροχές ή τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας περιμένουμε για αύριο Κυριακή. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά τις πρωινές ώρες σε Βορειοδυτικό Αιγαίο, Ανατολική Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά και Βόρεια Εύβοια και τις μεσημεριανές ώρες στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 15 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 17 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 25 βαθμούς στην Κρήτη, 17 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 24 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Ήδη όμως σε αρκετές ορεινές περιοχές της χώρας ο υδράργυρος έπεσε σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με τις προηγούμενες ιδιαίτερα θερμές ημέρες. Το Σάββατο στις 7μμ πολύ κρύο με 3,4ο Κελσίου έκανε στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, ενώ στο ίδιο βουνό αλλά στο σημείο Κ1950 καταγράφηκε θερμοκρασία 6,6ο C.

Aκολουθούν το Χ/Κ Καϊμακτσαλάν με 7,7ο C, και από κατοικημένες περιοχές πολύ κρύο κάνει στο Περτούλι Τρικάλων με 8,9ο C, και στο Μέτσοβο με 10,6ο C.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter