Σε ποιες πόλεις θα σας χορτάσει το καλύτερο φαγητό δρόμου του κόσμου

Σε ποιες πόλεις θα σας χορτάσει το καλύτερο φαγητό δρόμου του κόσμου

Το χοντ ντογκ της Νέας Υόρκης, το “πολύχρωμο” Μαρακές, η γαστρονομικά οικεία μας Κωνσταντινούπολη, η πεντακάθαρη Σιγκαπούρη, αυτές είναι μόνο τέσσερις γωνίες του χάρτη που θα μπορέσετε να δοκιμάσετε ένα από τα καλύτερα φαγητά δρόμου στον κόσμο.

Η Σιγκαπούρη έχει από τα ασφαλέστερα φαγητά δρόμου στον κόσμο. Οι πάγκοι με τα φαγητά απαιτείται να εμφανιζουν τους βαθμούς καθαριότητας ( από “A” σε “D”), έτσι ώστε να γνωρίζουν ακριβώς οι περαστικοί ποια να αποφύγουν.

Το Σύδνεϋ φιγουράρει, εξίσου δυνατά, στην λίστα με το πιο καθαρό και περιποιημένο φαγητό στον κόσμο. Επιπλέον, λόγω της πολυπολιτισμικότητας της αυστραλιανής μεγαλούπολης, θα μπορέσετε να βρείτε μία απίθανη ποικιλία δυτικών, ντόπιων και ανατολίτικων γεύσεων.

Η γειτονική Κωνσταντινούπολη χαρίζει -οικείες σε εμάς- γεύσεις. Τόσο γλυκά, όσο και αλμυρά, οι τουριστικοί οδηγοί ενημερώνουν πως γενικώς τα ντόπια πιάτα είναι απολύτως ασφαλή, αλλά καλό θα ήταν να αποφεύγονται τα μαγειρευτά του δρόμου.

Η Μπαγκόνγκ μπορεί να χαρακτηριστεί πρωτεύυσα του street food. Πλούσια ποικιλία, 12.000 πωλητές με άδεια, αναζητείστε τους πάγκους με το “χαμογελαστό πιάτο”, το έμβλημα των αρχών της Υγείας.

Το πολύχρωμο Μαρόκο χαρίζει καρυκεύματα, συνδυασμούς,ωστόσο οι κανόνες υγείας δεν αποτελούν ακριβώς προτεραιότητα, οπότε προτιμήστε να δοκιμάσετε τα τοπικά εδέσματα κατά τις πρώτες ώρες της ημέρας.

Τέλος, η Βομβάη. Η Βομβάη με τους περίεργους κανόνες υγιηνής, τις απόλυτα πλούσιες γεύσεις. 250.000 πλανόδιοι πωλητές, μακρυά από τα γαλακτοκομικά.

Πάντως, το ελληνικό σουβλάκι θεωρείται μία από τις καλύτερες επιλογές για μεθυσμένους…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter