Σέρτζιο Μαρκιόνε: Σε κώμα ο πρόεδρος της FCA

Σέρτζιο Μαρκιόνε: Σε κώμα ο πρόεδρος της FCA

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Fiat Chrysler Automobiles (FCA) και η Ferrari ανακοίνωσαν εκτάκτως την αντικατάσταση του Σέρτζιο Μαρκιόνε επειδή (σύμφωνα με ανακοίνωση), η υγεία του έχει επιδεινωθεί σημαντικά (έχει χαρακτηριστεί μη αναστρέψιμη).

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια εγχείρηση που έκανε στον δεξί του ώμο, αλλά υπέστη επιπλοκές με αποτέλεσμα ο Μαρκιόνε να βρίσκεται σε κώμα στην εντατική μονάδα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Ζυρίχης στην Ελβετία. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera» και τον φίλο του Φράνζο Γκράντε Στίβενς είχε μεγάλο πάθος με το τσιγάρο: «La sua malattia un dolore indicibile, tradito dalla passione per le sigarette» ( Η ασθένειά του με έχει στενοχωρήσει πολύ, τον πρόδωσε το πάθος του για το τσιγάρο). Ο δικηγόρος του Τζιάνι Ανιέλι και επίτιμος πρόεδρος της Γιουβέντους, μίλησε στην «Corriere della Sera» για την πολύχρονη φιλία του με τον Μαρκιόνε.

Η κατάσταση του πρώην επικεφαλής της Fiat Chrysler Automobiles έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες ώρες λόγω της κακής κατάστασης των πνευμόνων του από το κάπνισμα. Η εφημερίδα αναφέρει, πως οι γιατροί κρίνουν την κατάστασή του ως: «Μη αναστρέψιμη» και στο πλευρό του βρίσκονται οι γιοι του, Αλέσιο Τζιάκομο και Τζόναθαν Τάιλερ, όσο και η σύντροφός του Μανουέλα Μπατετζάτο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter