Σεξιστική ανάρτηση του Άδωνη κατά της Δούρου – Αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Σεξιστική ανάρτηση του Άδωνη κατά της Δούρου – Αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Αφορμή ήταν δημοσιεύματα για το πεδίο του Άρεως και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θεώρησε σκόπιμο να προχωρήσει σε αναδημοσίευση στο Twitter, ανάρτησης σεξιστικού και χυδαίου περιεχομένου που αφορούσε τη Ρένα Δούρου. Στο συγκεκριμένο θέμα όπως φαίνεται δεν αρκέστηκαν μόνον στα fake news – όπως κατήγγειλε η Ρένα Δούρου – αλλά επιστράτευσαν και τη χυδαιότητα.

Να τι γράφει το κείμενο που αναπαρήγαγε ο Άδωνης και προφανώς «του άρεσε»

«Ενός λεπτού σιγή για ν’ ακουστεί το σμουτς από τα φρεσκοφουσκωμένα χειλάκια της Ρένας στις μπουτούδες κάθε φύλου που χόρεψαν στο Σύνταγμα για την ελπίδα που θα έφερνε η κουλτούρα της πρώτης φοράς αριστερά!

Φιλάκια »

Σχετικά με το παραπάνω retweet του αντιπροέδρου της ΝΔ, το τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής/Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσιεύματα για τη λειτουργία του Πεδίου του Άρεως, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης προέβη σε μια άθλια αναπαραγωγή σεξιστικής ανάρτησης στο twitter εναντίον της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου. Αυτό το επίπεδο πολιτικού διαλόγου και οι σεξιστικοί χαρακτηρισμοί απέναντι σε γυναίκες πολιτικούς πρέπει να καταδικαστούν από όλα τα πολιτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένης της ΝΔ. Ο σεξισμός και η αναπαραγωγή στερεοτύπων στην πολιτική ζωή προσβάλλουν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, γυναίκες και άντρες».

Ο Αδ. Γεωργιάδης, όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη για το χυδαίο tweet αλλά επιμένει!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter