Σφοδρή επίθεση Τσίπρα σε Άδωνη Γεωργιάδη

Σφοδρή επίθεση Τσίπρα σε Άδωνη Γεωργιάδη

Σφοδρή επίθεση στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την Κομοτηνή και το βήμα του έκτου συνεδρίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης του κυβερνώντος κόμματος.

Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη για το ηθικό της φοροδιαφυγής, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι ο καθένας από εμάς κρίνεται από “το πώς αντιμετωπίζει τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος, που ανακοινώθηκε χτες… πώς αντιμετωπίζει κάθε μέτρο και κάθε βήμα, που αποσκοπεί να ξεκολλήσει την Ελλάδα από την στασιμότητα” και “πώς αντιμετωπίζει τον αγώνα κατά της διαφθοράς, της διαπλοκής, της φοροδιαφυγής, των φορολογικών παραδείσων και των offshore”

“Και τώρα σα να μη μας έφτανε αυτό”, συνέχισε ο Πρωθυπουργός “έχουμε και τον Άδωνη να μας λέει ότι εκτός από νόμιμη, η λεηλασία ήταν και ηθική”.

“Εγώ λοιπόν αντί απάντησης θα επιμείνω σε ένα: Η Ελλάδα της αρπαχτής χρεοκόπησε μαζί, με την Ελλάδα της κρίσης. Δε πρόκειται να σηκώσει ξανά κεφάλι. Δε πρόκειται να επιστρέψει. Από εδώ και στο εξής έχουμε όλοι μαζί την ευθύνη, την υποχρέωση να χτίσουμε ξανά στα πόδια της την Ελλάδα της δημιουργίας. Και εμείς σε αυτό θα επιμείνουμε. Στην προσπάθεια να θεμελιώσουμε, να χτίσουμε, να δώσουμε ώθηση στην Ελλάδα του μόχθου και της δημιουργίας. Κλείνοντας με όλα τα μέσα το δρόμο για την παράδοση της χώρας, για άλλη μια φορά, στους παραδείσους εκείνους των λίγων, που οδηγούν στην κόλαση των πολλών” κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter