Σφοδρή καταιγίδα στην Αττική και στο κέντρο της Αθήνας

Σφοδρή καταιγίδα στην Αττική και στο κέντρο της Αθήνας

Μετά το προηγούμενο διήμερο όπου σποραδικές βροχές είχαν δημιουργήσει προβλήματα, σήμερα από το μεσημέρι ξεκίνησε στα Βόρεια Προάστια και επεκτάθηκε και στο κέντρο της Αθήνας μια πολύ ισχυρή καταιγίδα, δικαιώνοντας τις προβλέψεις των μετεωρολόγων

Συγκεκριμένα, το απόγευμα ξέσπασε καταιγίδα και στο κέντρο της Αθήνας με τους πολίτες που είχαν βγει για βόλτα να ψάχνουν τρόπο να προφυλαχθούν, ενώ δημουργήθηκαν και προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε πάνω από 30 κλήσεις για απάντληση υδάτων σε περιοχές που βρίσκονται περιμετρικά του κέντρου της Αθήνας. Δυνάμεις της πυροσβεστικής παρενέβησαν μεταξύ άλλων στις οδούς Πατησίων, Μιχαήλ Βόδα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην Ιουλιανού και στην Ακαδημία Πλάτωνος. 

Στα Βόρεια μάλιστα εμφανίστηκε και χαλάζι. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, από το μεσημέρι ξεκίνησαν τοπικές βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές στην Αττική, με τη θερμοκρασία να αναμένεται ότι θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς.

Μάλιστα, στις 19:00 είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει το ποδοσφαιρικό παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ξάνθη το οποίο λόγω καταιγίδας διακόπηκε το 7ο λεπτό.

Εντυπωσιακό είναι το βίντεο του meteo.gr με τις καταιγίδες που έπληξαν χθες το βράδυ την Αττικής.

Πάντως οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες έως τουλάχιστον τα μέσα της εβδομάδας, με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, με τα κύρια φαινόμενα να εντοπίζονται χρονικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της ημέρας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter