Σημαντικές διακρίσεις για τις επενδύσεις και την κοινωνική δράση της Coca-Cola Τρία Έψιλον στα Hellenic Responsible Business Awards

Σημαντικές διακρίσεις για τις επενδύσεις και την κοινωνική δράση της Coca-Cola Τρία Έψιλον στα Hellenic Responsible Business Awards

• ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία Πρότυπο Μακροπρόθεσμης Επένδυσης Εθνικής Εμβέλειας για τις μονάδες παραγωγής Σχηματαρίου και Αιγίου

• ΑΡΓΥΡΟ βραβείο στην κατηγορία Κοινωνία για το πρόγραμμα «Το Σχολείο που Θέλεις»

Το επενδυτικό πρόγραμμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Ελλάδα, αλλά και η έμπρακτη συμβολή της στις τοπικές κοινωνίες μέσα από προγράμματα που απαντούν σε ουσιαστικές ανάγκες, ξεχώρισαν στα Hellenic Responsible Business Awards 2018. Συγκεκριμένα, η επένδυση της εταιρείας στις μονάδες παραγωγής Σχηματαρίου και Αιγίου αναδείχθηκε ως η κορυφαία Μακροπρόθεσμη Επένδυση Εθνικής Εμβέλειας, ενώ το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας «Το Σχολείο που Θέλεις» απέσπασε το Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Κοινωνία. 

Επενδύσεις στην Ελλάδα ύψους 32 εκατομμυρίων ευρώ

Την τελευταία διετία, η Coca-Cola Τρία Έψιλον έχει υλοποιήσει ένα σημαντικό επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 32 εκατ. ευρώ στις εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι και στο Αίγιο, δίνοντας ώθηση για περαιτέρω ανάπτυξη, υιοθέτηση καινοτόμων μοντέλων λειτουργίας και ενίσχυση της παραγωγικής της δυναμικής. Η επένδυση στο Σχηματάρι, ύψους 24 εκατ. ευρώ, ανέδειξε τη μονάδα σε ένα mega plant με ενισχυμένη εξαγωγική, αποθηκευτική, διανεμητική δραστηριότητα και δυνατότητες παραγωγικής υποστήριξης άλλων χωρών του Ομίλου Coca-Cola HBC. Παράλληλα, δημιούργησε θετικό αντίκτυπο και αξία για εκατοντάδες εργαζομένους, επιχειρήσεις, συνεργάτες και προμηθευτές που συνδέονται με τη δραστηριότητά της. Αντίστοιχα, μέσω μίας επένδυσης 8 εκατ. ευρώ, η μονάδα του Αιγίου – όπου παράγεται και εμφιαλώνεται το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ- ενισχύθηκε με την προσθήκη μίας νέας, υπερσύγχρονης γραμμής, με σημαντικά παραγωγικά και περιβαλλοντικά οφέλη.

Ο Θοδωρής Καππάτος, Manufacturing Director Region 3 του Ομίλου Coca-Cola HBC, που παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας, δήλωσε: «Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση της δέσμευσής μας για ανάπτυξη στην Ελλάδα και στήριξη της ελληνικής οικονομίας και απασχόλησης. Οι πρόσφατες επενδύσεις μας, εδραιώνουν το παραγωγικό και εμπορικό μοντέλο που θα μας οδηγήσει στη νέα εποχή ανάπτυξης. Είμαστε περήφανοι και συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό για το μέλλον».

15 ανακαινισμένα σχολεία στη Θεσσαλονίκη από το 2012

Η βράβευση για το πρόγραμμα «Το Σχολείο που θέλεις» επισφραγίζει την αξία ενός προγράμματος που υλοποιείται εδώ και επτά χρόνια, δίνοντας την ευκαιρία σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς στη Θεσσαλονίκη να αλλάξουν τη σχολική τους καθημερινότητα. Συνολικά, 15 σχολεία έχουν ανακαινιστεί προσφέροντας ένα ανανεωμένο, πιο φιλόξενο σχολικό περιβάλλον σε περισσότερους από 4.500 μαθητές, μέσα από μια επένδυση που έχει ξεπεράσει το 1,4 εκατ. ευρώ. Το πρόγραμμα βασίζεται εξ ολοκλήρου στη συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και στην εθελοντική συμμετοχή και κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, η οποία κάθε χρόνο γίνεται ακόμη πιο μαζική και ενθουσιώδης.

«Η διάκριση αυτή δεν ανήκει σ’ εμάς αλλά στους χιλιάδες μαθητές, γονείς και καθηγητές της Θεσσαλονίκης που κάθε χρόνο διεκδικούν ένα καλύτερο και ασφαλέστερο περιβάλλον, ένα πλήρως ανακαινισμένο σχολείο. Εμείς τους δίνουμε απλώς τη δυνατότητα να το πετύχουν», δήλωσε στην εκδήλωση της απονομής ο Αλέξανδρος Παπαδάκης, External & Community Affairs Manager της Coca-Cola Τρία Έψιλον. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter