Σήμερα η απόφαση του EWG, στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας

Σήμερα η απόφαση του EWG, στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας

Στη σκιά της αποσταθεροποίησης στη γειτονική Τουρκία και του τρομοκρατικού, όπως όλα δείχνουν, χτυπήματος σε Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Δυτικό Βερολίνο, συνεδριάζει στις 16:00 η Ομάδα Εργασίας του Eurogroup, για να εξετάσει το θέμα των βραχυπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.

Κυβερνητικές πηγές συνεχίζουν να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για θετική για την Ελλάδα σημειώνοντας πως «είναι πολιτική απόφαση του EWG τι πρόκειται να κάνει και τι θέλει να κάνει» ενώ ασκούν δριμεία κριτική στη ΝΔ για το «παρών« στην εξαγγελία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας την Αξιωματική Αντιπολίτευση για ταύτιση με τον Β. Σόιμπλε.

Σήμερα και αύριο ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο όπου και θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου. Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Μεσαρά όπου θα έχει συζήτηση με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού. Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού αναμένεται να συνεχιστεί στη Γέργερη. Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Ατλαντίς. Την Τετάρτη θα επισκεφθεί τον Άγιο Νικόλαο όπου θα έχει συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής, ενώ αναμένεται να μεταβεί στην Κριτσά Λασιθίου.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη Τσίπρα στην Κρήτη ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος σημείωσε χθες ότι ο Πρωθυπουργός «κάνει περιοδείες για να επισκεφθεί πολίτες, να ακούσει προβλήματα, να ανακοινώσει συγκεκριμένες πολιτικές», λέγοντας χαρακτηριστικά; «Σας θυμίζω επίσης ότι είναι και βουλευτής Ηρακλείου και θα έπρεπε κάποια στιγμή να επισκεφθεί και την Κρήτη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter