Σιβηρία: Είναι χνουδωτές, τετράποδες «πασπαλισμένες» με χιόνι! (Photos + Video)

Σιβηρία: Είναι χνουδωτές, τετράποδες «πασπαλισμένες» με χιόνι! (Photos + Video)

Μπορεί εσείς να πιστεύετε πως είστε η καλύτερη γατομητέρα ή ο καλύτερος γατοπατέρας, αλλά πάντα βρίσκεται κάποιος άλλος που παίρνει τα πρωτεία.

Στην περίπτωσή μας είναι μια ρωσίδα γεωργός, η Άλα Λεμπέντεβα που έχει μετατρέψει το εξοχικό της σε «Catland» ή «γατοχώρα» και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στα κοινωνικά δίκτυα με τις φωτογραφίες των χνουδωτών τετράποδών της που στην περίπτωσή της είναι γάτες της Σιβηρίας.

Το σπίτι της είναι στην περιοχή Prigorodny, λίγο έξω από το Barnaul της Σιβηρίας όπου η Άλα και ο σύζυγός της, Σεργκέι ανατρέφουν γάτες εδώ και πάνω από μία δεκαετία.

«Πόσες έχουμε;»

«Σε μια τέτοια ερώτηση συνήθως απαντώ ένα εκατομμύριο ή και περισσότερες», λέει η Άλα.

«Ζουν στο κοτέτσι. Έχουν τρεις μικρές κρεβατοκάμαρες όπου μπορούν να κοιμηθούν ανάλογα με τη διάθεσή τους. Οι γάτες μας προστατεύουν τις κότες και τα κουνέλια από τους αρουραίους και τα ποντίκια».

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες τους είναι πολύ δημοφιλή στο youtube όπου μερικοί τις περνούν για γάτες του νορβηγικού δάσους.

Αν και η ράτσα της Σιβηρίας είναι πολύ κοντά σε εκείνη του Νορβηγικού Δάσους, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για διαφορετικές.

Καιρός να σας αφήσουμε να τις θαυμάσετε, τρυφερές, χνουδωτές, πασπαλισμένες με αρκετό χιόνι…

Πηγή: boredpanda.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter