Σιγά, η ΝΔ κοιμάται

Σιγά, η ΝΔ κοιμάται

Όσο περνούν οι ημέρες και όσο η ΝΔ συνεχίζει να ποιεί την νήσσαν σχετικά με την αποκάλυψη του «D» για offshore που χρηματοδότησε τόσο τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», τόσο θα εκτίθεται στα μάτια της κοινής γνώμης. 

Επίσης, είναι αξιοσημείωτη η αφωνία των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και πραγματικά είναι δύσκολο κανείς να πιστέψει ότι σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα… υπάκουσε στην εντολή που εδόθη από το γραφείο του προέδρου της ΝΔ και σύμφωνα με την οποία πρώτον, «δεν υπάρχει τέτοιο θέμα για το κόμμα».

Δεύτερον, καμία απάντηση ούτε στην εφημερίδα, που ως γνωστόν για την σημερινή ηγεσία της ΝΔ αποτελεί κόκκινο πανί, αλλά ούτε και στον ΣΥΡΙΖΑ, που από την Κυριακή το πρωί ζητά εξηγήσεις για τις συναλλαγές της Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. 

Και τρίτον, όσα στελέχη στις συνεντεύξεις τους ερωτηθούν από τους δημοσιογράφους για τις αποκαλύψεις του «D» να απαντούν ότι… πρόκειται για «προσωπικές επιθέσεις» που δέχεται η σύζυγος του Κ. Μητσοτάκη. 

Το τελευταίο σκέλος της προεδρικής εντολής, το πήρε τοις μετρητοίς ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε, τη Δευτέρα, στον ΣΚΑΙ το… τερμάτισε. Αρχικώς ισχυρίστηκε ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη «δέχεται τέτοιες επιθέσεις», που κατά τον ίδιο «δεν έχει συμβεί ποτέ από τη μεταπολίτευση και μετά για σύζυγο πολιτικού». Στη συνέχεια ο ανεκδιήγητος είπε ότι το Documento «γράφεται και ενδεχομένως τυπώνεται στα υπόγεια του Μ. Μαξίμου». 

Το καλύτερο όμως το άφησε για το τέλος αυτός ο απίθανος σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν με πάσα σοβαρότητα και κοιτώντας αυστηρά τον τηλεοπτικό φακό είπε, απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ: «Να μας απαντήσετε και για την offshore της Αυγής». 

Η γιαγιά μου πάντως αν τον άκουγε μπορεί και να έλεγε, ότι του φανεί του… Λωλολαζαρίδη. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter