Σίνθια Νίξον: Από το Sex & the City στο κυβερνείο της Νέας Υόρκης;

Σίνθια Νίξον: Από το Sex & the City στο κυβερνείο της Νέας Υόρκης;

Ναι, είναι γεγονός. Αν είναι διασταυρωμένες οι πληροφορίες δημοσιεύματος στην «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ» (κάτι που δεν έχουμε λόγο να αμφισβητούμε). Βολιδοσκοπούν τη σταρ του «Sex & the City», Σίνθια Νίξον κατά πόσον είναι διατεθειμένη να θέσει υποψηφιότητα για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης.

Η WSJ ήταν η πρώτη εφημερίδα που, την Παρασκευή (4/8), ανέφερε ότι ομάδες υποστηρικτών των Δημοκρατικών πλησίασαν την ηθοποιό και την ενθάρρυναν να διεκδικήσει για λογαριασμό του Δημοκρατικού Κόμματος το αξίωμα από τον τωρινό κυβερνήτη Άντριου Κουόμο.

Ως προσωπικότητα, η Νίξον έχει το εκτόπισμα και, παράλληλα, είναι πολτικά δραστήρια στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά ενδεχόμενης υποψηφιότητάς της.

Ο διευθυντής της «Alliance for Quality Education» δήλωσε στην WSJ ότι η Σίνθια Νίξον διαθέτει προοδευτικά διαπιστευτήρια και ότι η υποψηφιότητά της θα ενθουσιάσει τους ψηφοφόρους.

Άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί ως πιθανοί διεκδικητές του αξιώματος εκ μέρους των Δημοκρατικών από τον Άντριου Κουόμο είναι – μεταξύ άλλων – ο πρώην Δημοκρατικός γερουσιαστής της Πολιτείας, Τέρι Γκίπσον και η δήμαρχος της πόλης Syracuse, Στέφανι Μίλερ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter