Σκανδαλίδης: Ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΝΔ, μόνο εθνική συνεννόηση

Σκανδαλίδης: Ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΝΔ, μόνο εθνική συνεννόηση

«Το έργο “μέτρα ή χρεοκοπία” παίχτηκε μία φορά με τον τρόπο που επέλεξε και τις μετέπειτα μεθοδεύσεις η κυβέρνηση. Δεν είναι δυνατόν να επαναληφθεί», υποστηρίζει στη συνέντευξή του προς το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη, Κώστας Σκανδαλίδης.

Ερωτηθείς αν πρέπει να γίνουν εκλογές ακόμα και πριν κλείσει η αξιολόγηση, όπως υποστηρίζουν στελέχη της ΝΔ, δηλώνει ότι «ο ίδιος δεν μπαίνει στο γαϊτανάκι των εκλογών» και υπογραμμίζει την ανάγκη για «εθνική συνεννόηση», η οποία, όπως λέει, «παραμένει και σήμερα περισσότερο αναγκαία από ποτέ».

Απαντώντας στο κάλεσμα του Νίκου Φίλη, υποστηρίζει ότι «προφανώς γίνεται κατανοητό στον κάθε πολίτη ό,τι ένα τέτοιο κάλεσμα είναι προσχηματικό και απλά αναζητούνται σύμμαχοι για τη δικαίωση μιας καταστροφικής και αδιέξοδης πολιτικής».

Όσο για το αν «το ΠΑΣΟΚ είναι πιο κοντά σε μια μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με τη ΝΔ», ο Κώστας Σκανδαλίδης ξεκαθαρίζει ότι: «Το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική συμπαράταξη δεν παίζει σε δυάδες, ούτε με το ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τη ΝΔ», διευκρινίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ παίζει σε τριάδες και πάνω με την απαραίτητη συμμετοχή των δύο μεγαλύτερων, μετά τις εκλογές, κομμάτων».

Μιλώντας για τη συνέχιση της διεύρυνσης του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζει ότι «η Φώφη Γεννηματά υπηρετεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τη διεύρυνση και θα συνεχίσει να το κάνει προς κάθε κατεύθυνση» και ξεκαθαρίζει ότι «το ΠΑΣΟΚ προχωρά μπροστά με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη με επικεφαλής τη Φώφη Γεννηματά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter