Σκέφτεστε σαν Οδηγός Αγώνων; (Video)

Σκέφτεστε σαν Οδηγός Αγώνων; (Video)

Βρείτε με ποιο τρόπο τα προσόντα σας θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα της Ford Chip Ganassi στον 24ωρο αγώνα του LeMans.

Στρατηγικές αγώνα, φυσική κατάσταση, λήψη άμεσων αποφάσεων και το γεγονός ότι κουβαλάνε τις ελπίδες μιας ομάδας στους ώμους τους είναι μοναδικές προκλήσεις για τους οδηγούς αγώνες στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και απαιτείται να έχουν έναν πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα.

«Διαχειρίζεστε καταστάσεις υψηλής πίεσης, τεράστιες σωματικές προκλήσεις και βασίζεστε σε μια μεγάλη ομάδα για να εξασφαλίζετε ότι βρίσκεστε στο καλύτερο αυτοκίνητο και στην καλύτερη θέση για να κάνετε τη δουλειά σας όσο το δυνατόν καλύτερα,» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Ford Chip Ganassi Racing, Τζον Καμιλιέρι και πρόσθεσε: «Με αυτή τη έννοια, η αγωνιστική οδήγηση δεν έχει καμία σχέση με οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Θα μπορούσατε να συγκριθείτε με έναν πιλότο μαχητικού αεροσκάφους ίσως, και όπως στην περίπτωση αυτή, απαιτούνται ειδικά προσόντα για αγωνιστική οδήγηση.»

Κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε αγώνα, κυρίως ενός αγώνα αντοχής όπως το Le Mans 24 Hours, ολόκληρη η ομάδα πρέπει να αποδίδει στο βέλτιστο των δυνατοτήτων της και να χρησιμοποιεί τις μοναδικές ικανότητες και ειδικότητές της για την κατάκτηση της νίκης.

Κάντε το παρακάτω κουίζ για να δείτε ποια θέση θα σας ταίριαζε βάσει των προσόντων σας στην ομάδα Ford Chip Ganassi Racing στο Le Mans.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ: 

Ερ.1. Όταν πρέπει να λάβετε μία απόφαση:

a) Αποφασίζετε γρήγορα και με βάση το ένστικτό σας

b) Ζυγίζετε τις επιλογές στα γρήγορα και κάνετε μία γρήγορη επιλογή

c) Προσπαθείτε να αναβάλλετε την απόφαση όσο γίνεται περισσότερο

d) Μελετάτε όλα τα στοιχεία πριν πάρετε την απόφαση

Ερ.2. Ανακοινώνεται μία αλλαγή πάνω στη διαδικασία της δουλειάς. Εσείς:

a) Αισιοδοξείτε ότι θα είναι θετική

b) Είστε ευτυχείς εάν αυτό σημαίνει μεγαλύτερη ποικιλία σε δραστηριότητες/καθήκοντα

c) Η πρώτη σας αντίδραση είναι αρνητική

d) Βλέπετε τα χειρότερα δυνατά επακόλουθα πρώτα

Ερ.3. Όσοι σας γνωρίζουν, θα έλεγαν ότι:

a) Σας αρέσει να δημιουργείτε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα

b) Είστε επίμονοι

c) Μπορείτε να είστε καλοί ακροατές και υποστηρικτικοί

d) Είστε πολύ ευσυνείδητοι

Ερ.4. Ποιες από τις παρακάτω λέξεις σας περιγράφουν καλύτερα:

a) Εύθυμος

b) Ανταγωνιστικός

c) Πιστός

d) Ακριβής

Ερ.5. Σε ποιον από τους παρακάτω τομείς πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να βελτιωθείτε;:

a) Ακρίβεια

b) Υπομονή

c) Διαχείριση διαφωνιών/συγκρούσεων

d) Να είστε πιο ανοιχτός συναισθηματικά

Περισσότερα A: ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΑ PIT: Είστε εξαιρετικός ομαδικός παίκτης και απίστευτα πιστός, και μπορείτε να αντιδράτε γρήγορα σε καταστάσεις. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, στρώνεστε στη δουλειά, αλλά εξακολουθείτε να έχετε το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Περισσότερα B: ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Είστε άτομο με αυτοπεποίθηση και άκρως ανταγωνιστικό εκ φύσεως. Θέλετε οι γύρω σας να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Μπορεί να είστε λίγο εγωιστές, κάτι που πρέπει να ελέγξετε σαν μέλος της ομάδας Le Mans της Ford, όπου πρωταρχική προϋπόθεση είναι να μοιράζεστε τα κίνητρα και να ακολουθείτε τη στρατηγική της ομάδας.

Περισσότερα C: ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Σας αρέσει να σκέφτεστε για πράγματα και σχεδιάζετε μία καλή στρατηγική, φροντίζοντας να περιλαμβάνονται όλοι οι γύρω σας. Μερικές φορές αναλαμβάνετε υπερβολικά πολλές ευθύνες, επειδή δεν λέτε εύκολα ‘όχι’ και επειδή πιστεύετε ότι κάνει θα γίνει σωστά, μόνο εάν το κάνετε μόνοι σας. Αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και μπορείτε να πάτε μακριά.

Περισσότερα D: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ: Είστε τελειομανής και σας ενδιαφέρει πολύ η ανάλυση, κάτι που είναι ιδανικό εάν είστε υπεύθυνοι για πράγματα όπως τα ελαστικά. Θα εργάζεστε αθόρυβα, μόνοι σας, για να είστε σίγουροι ότι το Ford GT φορά το τέλειο ελαστικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter