Σκληρή επίθεση Καρτερού σε Μαρινάκη: Φέρτε Μου το κεφάλι του Τσίπρα!

Σκληρή επίθεση Καρτερού σε Μαρινάκη: Φέρτε Μου το κεφάλι του Τσίπρα!

«Όλη η λάσπη κατά του Τσίπρα, που εκτοξεύεται καθημερινά από τα «φιλικά» και ιδιόκτητα μέσα Του, δεν είναι ΤΟΥ Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι Ο Βαγγέλης Μαρινάκης», αναφέρει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Θανάσης Κατερός σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Θανάση Καρτερού για Μαρινάκη

Το ωχρό Βήμα Του, διαπιστώνει «πρωτοφανή φθορά» του Τσίπρα, γνωματεύει ότι η κυβέρνηση βρίσκεται «στα πρόθυρα της κατάρρευσης», και αποκαλύπτει ότι γίνονται εναγώνιες προσπάθειες «να προστατευθεί ο πρωθυπουργός».

Τα κατακίτρινα Νέα Του ασχολούνται καθημερινά στην πρώτη τους σελίδα με τρομακτικές προσωπογραφίες του Τσίπρα, για τον οποίο χρησιμοποιούν μια μαύρη βεντάλια από επίθετα και ουσιαστικά: ψεύτης, αναξιόπιστος, απών, αδύναμος, αναίσθητος, και εσχάτως ένοχος για τις ψυχές που χάθηκαν στο Μάτι.

Τα άλλα έντυπα, τα «φιλικά» -και ανιδιοτελώς, βεβαίως- προσκείμενα σ’ Αυτόν, όπως τα Παραπολιτικά και το Καρφί, έχουν αναλάβει τη διαχείριση των χημικών αποβλήτων του συγκροτήματός Του. Η βίλλα του Τσίπρα, που δεν είναι ούτε βίλλα, ούτε του Τσίπρα, βέβαια, αλλά ποιος δίνει σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες. Τα αδέλφια του Τσίπρα, τα παιδιά του Τσίπρα, ο ξάδελφος του Τσίπρα, η σύντροφος του Τσίπρα, ο μπαμπάς του Τσίπρα, κι ας έχει πεθάνει πριν από χρόνια, ο γείτονας του Τσίπρα, η γάτα του Τσίπρα, και πάει λέγοντας. Μια λασπώδης και τοξική μάζα που στέλνει για απολύμανση όποιον έρθει σε επαφή μαζί της.

Εύκολα καταλαβαίνει ο καθένας, ποιος είναι Αυτός, που με τα ιδιόκτητα, και τα «φιλικά», μέσα Του, έχει βάλει σκοπό της ζωής Του να εκτελέσει ηθικά και πολιτικά τον Τσίπρα. Που πριν λίγες μέρες, μάλιστα, ένας εκ των δημοσιογραφικών του ακολούθων, έκανε λόγο και για κανονική εκτέλεσή του Τσίπρα, όπως του Τσαουσέσκου. Που είναι προφανής η εντολή Του προς κάθε υποτακτικό, ΔΟΜικό και… φιλικό: Φέρτε Μου το κεφάλι του Τσίπρα!

Πρέπει να πούμε το όνομά Του, όσο και αν το έχετε καταλάβει. Τι να κάνουμε, τέτοιες μέρες που ζούμε, οφείλουμε να αποδείξουμε ότι δεν φοβόμαστε ούτε τον ίδιο, ούτε και τους άτεγκτους –και ανιδιοτελείς, για να μην παρεξηγηθούμε- σωματοφύλακές του.

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο λόγος.

Που κυριαρχεί στην ενημέρωσή μας, αυτοπροσώπως, διά των εκπροσώπων, και διά των γνωστών προσώπων.

Και για τους μεν εκπροσώπους του, δεν υπάρχει κανένα σχόλιο. Επέλεξαν να υπηρετούν όσα υπηρετούν και δεν έχει νόημα ο πόλεμος με τους υπηρετούντες τον λόγο της αληθείας Του. Καλή σταδιοδρομία, και άξιος ο μισθός τους.

Για τα γνωστά πρόσωπα, τους κουμπάρους, τους πολιτικούς-υπαλλήλους και τους αγαπάτε αλλήλους –-οι μεν Τον δε, και τούμπαλιν, αφού εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος- που εδρεύουν στην Πειραιώς, ένα σχόλιο: Πες μου για τον φίλο σου, να σου πω ποιος είμαι.

Στους αναγνώστες, όμως, των ιδιόκτητων, και φιλικών μέσων Του, προτείνουμε μια διάγνωση για όσα κρύβει κάθε φαιό και κίτρινο δημοσίευμα κατά του Τσίπρα.

Είναι απλό.

Η λάσπη, τα ψέματα, οι συκοφαντικές κατασκευές, η εμπάθεια, το μίσος, οι φραστικές αγριότητες, οι απειλές, η τρομοκρατία, η δυσφήμιση όσων τολμούν να διατυπώνουν αντίθετη άποψη, ο προπαγανδιστικός τσαμπουκάς, δεν παράγονται και δεν διακινούνται απλώς, σύμφωνα με τη «γραμμή» του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Περιγράφουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το ήθος, την παλληκαριά, τη δημοκρατική ευαισθησία, την εκδοτική αντικειμενικότητα, και την επιχειρηματική εντιμότητά Του. Α, και τις αντιδράσεις του μπροστά στο φάντασμα του Noor1, που πλανάται πάνω από την αβάσταχτη επιτυχία του.

Έτσι πάει, δυστυχώς γι’ αυτόν, το πράγμα.

Αν το θέλετε πιο λακωνικά:

Όλη η λάσπη κατά του Τσίπρα, που εκτοξεύεται καθημερινά από τα «φιλικά» και ιδιόκτητα μέσα Του, δεν είναι ΤΟΥ Βαγγέλη Μαρινάκη.

Είναι Ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Δεν ασκεί εδώ κανένα -αναφαίρετο, φυσικά- δικαίωμα κριτικής, ή πολεμικής. Το αληθινό Του πρόσωπο, τη σχέση Του με την αλήθεια και τη δημοκρατία δείχνει.

Ως εκ τούτου, ας συνεχίσει. Από ένα σημείο, που το έχει από καιρό ξεπεράσει, όχι μόνο δεν είναι σε θέση να κάνει ζημιά, αλλά ίσως κάνει και καλό στον άνθρωπο-στόχο Του.

Δεν με νοιάζει τι λες, αλλά ποιος τα λέει.

ΥΓ. Άντε, ας δώσει τώρα διαταγή, να του κουβαλήσουν πάλι οι γραφιάδες και οι… ιδεολόγοι του, κανένα αγύριστο αριστερό κεφάλι, που Του βγάζει γλώσσα. Γιατί του Τσίπρα δεν φαίνεται πιθανό να καταφέρει να το κρεμάσει στον φανοστάτη του ΔΟΜ Του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter