Σκουρλέτης: Ο Πατούλης είχε παράνομη ΧΑΔΑ στο δήμο Αμαρουσίου

Σκουρλέτης: Ο Πατούλης είχε παράνομη ΧΑΔΑ στο δήμο Αμαρουσίου

Την ύπαρξη και λειτουργία παράνομης ΧΑΔΑ στο δήμο Αμαρουσίου αποκάλυψε ο υπουργός Εσωτερικών, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκου Μωραΐτη.

Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε κατά του προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη, ο Πάνος Σκουρλέτης, προσάπτοντάς του όψιμη ευαισθητοποίηση ως προς το ζήτημα της ασφάλειας των εργαζομένων στη διαχείριση απορριμάτων σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ αποκάλυψε την ύπαρξη παράνομης ΧΑΔΑ στο δήμο Αμαρουσίου, όπου δήμαρχος είναι ο κ. Πατούλης.

«Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ευθύνη διαχείρισης απορριμάτων ανήκει στον Α Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στα θέματα της ασφάλειας των εργαζομένων» είπε ο υπουργός και επισήμανε: «Μου κάνει εντύπωση πως ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ βγήκε να κάνει δηλώσεις για την ασφάλεια των εργαζομένων όταν ο ίδιος δεν έχει στείλει επί ένα χρόνο εκπρόσωπο στο Συμβούλιο για την Ασφάλεια και την Υγιεινή των εργαζομένων στους χώρους διαχείρισης των απορριμάτων, όπως κατήγγειλε ο γ.γ. του υπ. Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης».

Αναφορικά με το ζήτημα της λειτουργίας παράνομης ΧΑΔΑ στο δήμο Αμαρουσίου, ο κ. Σκουρλέτης αποκάλυψε: «Μιας και λέμε για απορρίμματα να πούμε για τον κ. Πατούλη ότι ανακαλύφθηκε πως στο Δήμο του έχει παράνομη ΧΑΔΑ, η οποία σιγόκαιγε επί μία εβδομάδα. Να καταλάβουμε πια ότι πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter