Σκουρλέτης: Ολισθηρός ο δρόμος του ΚΚΕ

Σκουρλέτης: Ολισθηρός ο δρόμος του ΚΚΕ

«Ολισθηρό» χαρακτήρισε το δρόμο του ΚΚΕ, μέσω του ΠΑΜΕ, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας με τον τρόπο αυτό την πρωινή παρέμβαση του ΠΑΜΕ και φοιτητών από τον ίδιο πολιτικό χώρο, όπου διεξάγεται το 2ήμερο περιφερειακό-αναπτυξιακό συνέδριο σε Μέγαρα και Ελευσίνα.

Ολισθηρό, όπως διευκρίνισε, όχι γιατί υιοθετεί τη λογική της διαμαρτυρίας, αλλά γιατί υιοθετεί τη λογική της αντι-συγκέντρωσης. Λογική από την οποία έχει υποφέρει η Αριστερά σε αυτόν τον τόπο, αντισυγκεντρώσεις που οδήγησαν σε ματαίωση συγκεντρώσεων της Αριστεράς, συμπλήρωσε ο υπουργός Εσωτερικών κάνοντας λόγο για «επικίνδυνο δείγμα γραφής». Κλείνοντας ο κ. Σκουρλέτης επιφυλάχθηκε να παρουσιάσει στοιχεία, αλλά στη Βουλή, για την εναντίωση του ΚΚΕ σε μέτρα υπέρ του κόσμου της εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη συνδικάτων και φορέων, φοιτητές και σπουδαστές που πρόσκεινται στο ΚΚΕ μπήκαν στις αίθουσες όπου διεξάγεται από χθες το αναπτυξιακό συνέδριο για τη Δυτική Αττική, στη διάρκεια ομιλίας της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου.

Με σύνθημα «τέρμα πια στον εμπαιγμό, ανθρώπινος δεν είναι ο καπιταλισμός» μέλη του ΠΑΜΕ διαμαρτυρήθηκαν για την διεξαγωγή του συνεδρίου και εξέφρασαν την αντίθεσή τους «στην πολιτική της κυβέρνησης», ενώ ταυτόχρονα επισήμαναν ότι «τα ταξικά σωματεία θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στις τακτικές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter