Σκουρλέτης: Όλο και πιο κοντά στη λύση

Σκουρλέτης: Όλο και πιο κοντά στη λύση

Δύο 24ωρα πριν το κρίσιμο Eurogroup, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης ανοίγει, μέσω του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, τα «χαρτιά» του για το θέμα της διαπραγμάτευσης: «Βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά σε λύση» δηλώνει, χωρίς να αρνείται ότι μία διαφωνία μπορεί να σταθεί ικανή για να μην κλείσει η αξιολόγηση.

Από την άλλη, πάντως, χαρακτηρίζει αδιέξοδη μια συμφωνία που θα αποτελεί τροχοπέδη στην αναπτυξιακή πορεία, μια συμφωνία που δεν θα δίνει την ελπίδα να βρεθεί η Ελλάδα εκτός λιτότητας.

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία, επειδή θέλει να συντηρεί το θέμα των εκλογών, χωρίς να τοποθετείται επί της ουσίας. Τούτου δοθέντος, η στάση της, υποστηρίζει, είναι όχι μόνο ανεύθυνη και πολιτικάντικη, αλλά και εθνικά επιζήμια.

Στο θέμα των συμβασιούχων, ο υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης προσβλέπει, σε μια λύση που θα ισορροπεί ανάμεσα στο ελληνικό Σύνταγμα, το Κοινοτικό Δίκαιο και την πραγματικότητα. Και ζητά συνεννόηση με όλα τα κόμματα, προκειμένου να μπει ένα τέλος στο καθεστώς ομηρίας που υφίστανται οι συμβασιούχοι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter