Σκουρλέτης: Όταν ο Μητσοτάκης δήλωνε πως θα κάνει τα πάντα για να εμποδίσει την καταστροφική επένδυση στις Σκουριές

Σκουρλέτης: Όταν ο Μητσοτάκης δήλωνε πως θα κάνει τα πάντα για να εμποδίσει την καταστροφική επένδυση στις Σκουριές

Απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή, Νίκου Νικολόπουλου, ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε πως το σκεπτικό της κυβέρνησης για τις επενδύσεις σε Σκουριές και Ελληνικό είναι «ναι στις επενδύσεις αλλά με κανόνες για όλους», ενώ αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντιτασσόταν στην επένδυση της Eldorado Gold.

Αρχικά, ο Πάνος Σκουρλέτης υπερασπίστηκε τους αρχαιολόγους, με αφορμή την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου σχετικά με τον χαρακτηρισμό ως αρχαιολογικού χώρου έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού. «Οι αρχαιολόγοι προσπαθούν να προστατεύσουν την ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά της χώρας» υποστήριξε.

Και αποκάλυψε πως πριν από λίγα χρόνια ο Μητσοτάκη δήλωνε πρόθυμος να σταματήσει την επένδυση στις Σκουριές. «Ίσως δεν θα ξέρει ο πολύς κόσμος, ότι ο σημερινός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όταν είχε επισκεφθεί και είχε ξεναγηθεί πάνω στις Σκουριές από τους ανθρώπους που αντιτίθενται στην επένδυση, είχε πει: “Εδώ, είναι ένα παραδεισένιο δάσος και θα κάνω τα πάντα για να εμποδίσω αυτή την καταστροφική επένδυση”» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών και κατέληξε αναφερόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη: «Τα στοιχεία αυτά υπάρχουν και θα έρθουν σε λίγες μέρες στη δημοσιότητα. Και το στέλεχος της ΝΔ και πρώην αρχηγός της Ελεύθερης Συμμαχίας τότε, η κ. Μπακογιάννη, και αυτή είχε αντιτεθεί στη συγκεκριμένη επένδυση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter