Σμήνη κουνουπιών τρομοκρατούν ανθρώπους και σκοτώνουν ζώα (Photos+Video)

Σμήνη κουνουπιών τρομοκρατούν ανθρώπους και σκοτώνουν ζώα (Photos+Video)

Αμέτρητα σμήνη κουνουπιών έχουν πολιορκήσει την περιοχή Voronezh της Νοτιοδυτικής Ρωσίας με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να φοβούνται να βγουν έξω από το σπίτι τους εν μέσω αναφορών για αρκετούς θανάτους οικόσιτων ζώων. Οι αρχές αγωνίζονται να περιορίσουν τον αριθμό των εντόμων, αλλά το έργο τους δεν είναι και τόσο εύκολο.

Ο ζεστός καιρός και οι θερμοκρασίες-ρεκόρ που έχουν καταγραφεί στην εν λόγω ρωσική περιοχή έχουν δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για τα κουνούπια, βοηθώντας τον πολλαπλασιασμό του πληθυσμού τους σε συντριπτικό αριθμό. Η εισβολή εντόμων έχει πλήξει τουλάχιστον έξι περιοχές στην περιοχή Voronezh.

Οι άνθρωποι υποφέρουν από φαγούρα και πρήξιμο και λένε ότι είναι “αδύνατο” να βγουν έξω από τα σπίτια τους. Τα παιδιά αρνούνται να πάνε στο σχολείο, καθώς αμέσως τα έντομα “τρώνε ζωντανά”. Ακόμη και στο σπίτι τους, οι άνθρωποι βρίσκουν ελάχιστο καταφύγιο, καθώς οι μικροσκοπικές απειλές καταφέρνουν να εισέλθουν στο εσωτερικό από οποιαδήποτε χαραμάδα εντοπίσουν.  Φυσικά έξω τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα, καθώς οι δρόμοι δεν μπορούν καν να γίνουν αντιληπτοί από τις ορδές των κουνουπιών, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Воронежскую область атаковали полчища комаров. #комары #воронеж #врн #воронежскаяобласть

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Жесть в России (@russia_zhest) στις

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter