Σοκ: Απειλούν τη ζωή ποδοσφαιριστή επειδή αποβλήθηκε στο Μουντιάλ!

Σοκ: Απειλούν τη ζωή ποδοσφαιριστή επειδή αποβλήθηκε στο Μουντιάλ!

Από το θυμό στις ξεκάθαρες απειλές: στην Κολομβία ξεκίνησε συναγερμός για τις επιθέσεις -μέσω των κοινωνικών δικτύων- εναντίον του Κάρλος Σάντσες, ο οποίος κρίνεται «ένοχος» επειδή αποβλήθηκε στο 3ο λεπτό του αγώνα με την Ιαπωνία, στο ντεμπούτο των «καφετέρος» στο Παγκόσμιο Κύπελλο όπου γνώρισαν την ήττα (1-2).

Μετά τις εναντίον του προσβολές στο διαδίκτυο, ο μέσος της Φιορεντίνα δέχθηκε πραγματικές απειλές από κάποιους λογαριασμούς που έκαναν ρητή αναφορά στην περίπτωση του Αντρές Εσκομπάρ, του αμυντικού που δολοφονήθηκε το 1994, μετά τον αποκλεισμό από τη διοργανώτρια του Μουντιάλ ομάδα των ΗΠΑ.

Τα απειλητικά μηνύματα εξαλείφθηκαν αμέσως μετά από καταγγελίες από χρήστες, αλλά οι κολομβιανές Αρχές ενεργοποίησαν τάχιστα την εθνική υπηρεσία που διερευνά τα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο.

Ο σκοπός, σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό BLU, είναι να εντοπιστούν οι κάτοχοι των λογαριασμών που δημοσίευσαν τις απειλές κατά του Σάντσες. Για να ενεργήσουν άμεσα οι Αρχές της χώρας χρειάστηκε η αντίδραση του διαδικτύου, που επισήμανε μαζικά τον εκφοβισμό εναντίον του διεθνή ποδοσφαιριστή. Η αστυνομία της Κολομβίας ενημέρωσε ότι η Interpol μετέχει επίσης στην έρευνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter