Σοκ και θλίψη για το τροχαίο της Αθηνών – Λαμίας: Στο μικροσκόπιο τα αίτια του δυστυχήματος

Σοκ και θλίψη για το τροχαίο της Αθηνών – Λαμίας: Στο μικροσκόπιο τα αίτια του δυστυχήματος

Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους ένα 3χρονο παιδί, είναι ο απολογισμός του φρικτού τροχαίου που σημειώθηκε την Κυριακή στην Αθηνών – Λαμίας.

Εν αναμονή του πορίσματος της έρευνας που διεξάγεται για τα αίτια του τραγικού τροχαίου, τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι ανατριχιαστικά.

Οι αρχές επιχειρούν να ξεκαθαρίσουν πλήρως το τοπίο ερευνώντας κατ΄αρχήν το θέμα της ταχύτητας της Porsche. Για να γίνει αυτό θα εξεταστούν εξονυχιστικά ο «εγκέφαλος» του αυτοκινήτου, αλλά και το υλικό από τις κάμερες στην εθνική οδό, ενώ θα ληφθούν υπ΄όψιν και οι μαρτυρίες οδηγών.

Θα εξεταστούν επίσης το ενδεχόμενο να ενεπλάκη κι άλλο αυτοκίνητο πριν τη μοιραία σύγκρουση, η κατάσταση των ελαστικών της Porsche αλλά και του οδοστρώματος, αλλά το ενδεχόμενο να υπήρξε ξαφνικό πρόβλημα υγείας του οδηγού ή να είχε προηγηθεί κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Επιπλέον θα ληφθεί υπ ΄όψιν ακόμη και το ενδεχόμενο να μην είχε οδηγήσει στο παρελθόν αυτού του είδους αυτοκίνητο.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Το όχημα, μάρκας Porsche, προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, που βρισκόταν σε πάρκινγκ της εθνικής οδού. Ο οδηγός είχε κατεβεί από το όχημα, στο οποίο παρέμειναν η σύζυγός του και το τρίχρονο παιδί τους.

Το αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο σταματημένο όχημα, με τα δύο Ι.Χ. να τυλίγονται αμέσως στις φλόγες. Τόσο η μητέρα με το βρέφος, όσο και οι δύο επιβάτες της Porsche έχασαν ακαριαία τη ζωή τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ένας εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ ο δεύτερος απανθρακώθηκε εντός του οχήματος, γεγονός το οποίο καθιστά δύσκολη την αναγνώρισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη μητέρα, το 3χρονο παιδί και ο οδηγός της Porsche απανθρακώθηκαν, ενώ ο συνοδηγός του αυτοκινήτου εκτινάχθηκε πολλά μέτρα μακριά και σκοτώθηκε ακαριαία.

«Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Πόρσε να σκορπίσει το θάνατο…», είπε διερχόμενος οδηγός.

Με αφορμή το φρικτό τροχαίο, έχει ανοίξει η συζήτηση για τα ατυχήματα στους δρόμους της χώρας, καθώς τα ποσοστά τα τρομάζουν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter