Σοκ στη Βρετανία: Πέθανε μυστηριωδώς η Τάρα Πάλμερ Τόμκινσον, βαφτισιμιά του Κάρολου

Σοκ στη Βρετανία: Πέθανε μυστηριωδώς η Τάρα Πάλμερ Τόμκινσον, βαφτισιμιά του Κάρολου

Η Τάρα Πάλμερ – Τόμκινσον, διάσημη για την κοινωνική και φιλανθρωπική της δράση, τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικά reality show, αλλά και επειδή νονός της ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας, βρέθηκε χθες νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο.Ήταν 45 ετών.

Η είδηση μονοπωλεί από χθες το ενδιαφέρον των βρετανικών ΜΜΕ, τα οποία μεταδίδουν ότι δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή η αιτία του θανάτου της Τάρα Πάλμερ – Τόμκινσον, την οποία χαρακτηρίζουν «το it girl της γενιάς της». Η 45χρονη, που ήταν αγαπημένη των φωτογράφων τη δεκαετία του 1990 και πασίγνωστη στους κοσμικούς κύκλους, είχε αποκαλύψει πέρσι ότι οι γιατροί της διέγνωσαν όγκο στον εγκέφαλο.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του, Δούκισσα της Κορνουάλης δήλωσαν συγκλονισμένοι και εξέφρασαν τη βαθιά τους θλίψη. «Οι σκέψεις μας είναι κοντά στην οικογένειά της» αναφέρεται σε δήλωση του Πρίγκιπα Κάρολου της Ουαλίας.

Η Πάλμερ – Τόμκινσον, πρώην μοντέλο εμφανιζόταν τη δεκαετία του 1990 στα πρωτοσέλιδα των celebrity περιοδικών και το 2002 συμμετείχε στο reality show «I am celebrity … Get Me Out of Here!» κερδίζοντας την δεύτερη θέση με πρώτο τον DJ Tony Blackburn, αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Guardian».

Η Τάρα Πάλμερ – Τόμκινσον ήταν κόρη πρώην Βρετανού ολυμπιονίκη σκιέρ και γαιοκτήμονα Τσαρλς Πάλμερ Τόμκισον στενού φίλου του Πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του Πάτι.

Η μεγαλύτερη αδερφή της, Σάντα Μοντεφιόρε είναι σύζυγος του ιστορικού και συγγραφέα Σιμόν Σεμπάγκ Μοντεφιόρε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter