Σοκ στο πανελλήνιο: Μητέρα τριών παιδιών και ιερέας αυτοκτόνησαν με απαγχονισμό

Σοκ στο πανελλήνιο: Μητέρα τριών παιδιών και ιερέας αυτοκτόνησαν με απαγχονισμό

Σοκ στις τοπικές κοινωνίες της Μαγνησίας και της Αχαΐας έχουν προκαλέσει δύο αυτοκτονίες δι’ απαγχονισμού με διαφορά μόλις λίγων ωρών, με αυτόχειρες έναν ιερέα και μια μητέρα τριών ανηλίκων παιδιών. 

Απαγχονισμένη μέσα σε μια αποθήκη στην αυλή του σπιτιού της βρέθηκε, 36χρονη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών στα Νιφορέικα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Πληροφορίες θέλουν τη γυναίκα να βρήκε νεκρή στο σημείο ο ίδιος της ο σύζυγος, το πρωί της Κυριακής.

Επι τόπου μετέβησαν δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια. Επίσης δεν δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που θα ενίσχυε το συμπέρασμα του απονενοημένου διαβήματος.

Σοκ όμως προκάλεσε και η χθεσινή είδηση της αυτοκτονίας 61χρονου ιερέα στη Νέα Αγχίαλο, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος σε χωράφι μεταξύ Αγχιάλου και Μικροθηβών. Ο ιερέας εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές ενώ σήμερα η οικογένεια του θα βίωνε μια όμορφη στιγμή, αφού επρόκειτο να αρραβωνιαστεί ο γιος του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ήταν εφημέριος στις Μικροθήβες, ενώ είναι άγνωστοι οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter