Σοκ στον κόσμο της μουσικής: Νεκρός ο DJ Avicii – Μυστήριο με τον θάνατό του

Σοκ στον κόσμο της μουσικής: Νεκρός ο DJ Avicii – Μυστήριο με τον θάνατό του

Ο Σουηδός DJ και παραγωγός δίσκων Avicii, που έγινε γνωστός για την ηλεκτρονική μουσική του, βρέθηκε νεκρός σήμερα στο Μουσκάτ του Ομάν.

Ο Avicii, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Τιμ Μπέργκλινγκ, ήταν μόλις 28 ετών. Στην καριέρα του είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου όπως με τη Μαντόνα και το συγκρότημα Coldplay.

“Με βαθύτατη θλίψη μας ανακοινώνουμε την απώλεια του Τιμ Μπέργκλινγκ, γνωστού με το όνομα Avicii. Βρέθηκε νεκρός στο Μουσκάτ, στο σουλτανάτο του Ομάν, σήμερα το απόγευμα” ανέφερε η εκπρόσωπός του, Νταϊάνα Μπάρον.

“Η οικογένεια είναι συγκλονισμένη και ζητούμε από όλους να σεβαστούν την ανάγκη τους να διαφυλάξουν την ιδιωτική ζωή τους αυτή τη δύσκολη ώρα”, πρόσθεσε.

Τα αίτια του θανάτου του Avicii δεν διευκρινίστηκαν.

Ο Avicii ήταν πρωτοπόρος της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής και ένας διάσημος DJ που μπορούσε να κάνει sold out σε κάθε του εμφάνιση.

Ο νεαρός dj είχε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως οξεία παγκρεατίτιδα λόγω αλκοόλ, ενώ είχε αφαιρέσει τη χολή του και το τυφλό έντερο.

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του ήταν τα Wake Me Up, Hey Brother και το Lonely Together, στο οποίο συνεργάστηκε με την Ρίτα Όρα.

Είχε κερδίσει δύο βραβεία MTV, ένα Billboard, ενώ ήταν υποψήφιος δύο φορές και για Grammy.

Κέρδισε δύο MTV Music Awards, ένα Βραβείο Μουσικής Billboard και δύο υποψηφιότητες για Grammy.

Ο θάνατος του Avicii έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την υποψηφιότητά του για το βραβείο Billboard Music για κορυφαίο χορευτικό / ηλεκτρονικό album για το EP Avicii (01).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter