Σοκάρει η ομολογία της 22χρονης – Πώς πέταξε το νεογέννητο μωρό της από το μπαλκόνι

Σοκάρει η ομολογία της 22χρονης – Πώς πέταξε το νεογέννητο μωρό της από το μπαλκόνι

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της παιδοκτονίας άσκησε σήμερα ο εισαγγελέας σε βάρος της 22χρονης σπουδάστριας που πέταξε το νεογέννητο μωρό της σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν και προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ., η 22χρονη, η οποία μετέπειτα ομολόγησε. 

Η νεαρή φοιτήτρια είπε στους αστυνομικούς ότι πανικοβλήθηκε και εγκατέλειψε το βρέφος με τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε ένα σεντόνι, και μέσα σε μια πλαστική σακούλα, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την ομολογία της, κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Καλαμάτα, είχε συνάψει σχέση με έναν συμφοιτητή της, ο οποίος ωστόσο όταν πληροφορήθηκε για την εγκυμοσύνη της, αποστασιοποιήθηκε γνωστοποιώντας της ότι δεν συμφωνεί να κρατήσουν το παιδί και την προέτρεψε να προχωρήσει σε έκτρωση.  

Η 22χρονη, αρχικά ήθελε να κρατήσει το μωρό και μετακόμισε στην Αθήνα στο σπίτι της μητέρας της, στη Νέα Σμύρνη χωρίς ωστόσο να ενημερώσει κανέναν για την κατάστασή της. «Φορούσα ριχτά ρούχα για να καλύπτω την εγκυμοσύνη. Όταν προχώρησε η κύηση αποφάσισα ότι δεν μπορώ να το κρατήσω, αλλά ήταν αργά για έκτρωση», είπε η 22χρονη στους αστυνομικούς.

«Όταν έλειπε η μητέρα μου από το σπίτι, με έπιασαν οι πόνοι. Πήγα στην μπανιέρα και γέννησα. Μόνη μου με ένα ψαλίδι έκοψα τον ομφάλιο λώρο. Φοβόμουν τι θα έλεγε η μητέρα μου και ο κόσμος. Ήξερα ότι η μητέρα μου θα επιστρέψει. Δεν ήθελα να με δει με το μωρό. Δεν ήξερα τι να κάνω. Το τύλιξα με ένα σεντόνι και το έβαλα σε μία νάιλον σακούλα. Το πέταξα από την μπαλκονόπορτα. Αμέσως μετά καθάρισα όσο καλύτερα μπορούσα το μπάνιο και πέταξα τον πλακούντα στη λεκάνη», φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter