Σοκαριστικά στοιχεία για τον παιδεραστή της Θεσσαλονίκης: Ασέλγησε σε περισσότερα από 200 παιδιά δίπλα στη σύζυγό του

Σοκαριστικά στοιχεία για τον παιδεραστή της Θεσσαλονίκης: Ασέλγησε σε περισσότερα από 200 παιδιά δίπλα στη σύζυγό του

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, ο 63χρονος που ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον Αγγελούδη Αλέξανδρο του Παναγιώτη και της Αμαλίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1955 στις Σέρρες, με τις πληροφορίες αναφέρουν ότι θύματά του έχουν πέσει περισσότερα από 200 παιδιά, σε διάστημα 20 ετών.

Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε ότι πήγαινε τα παιδιά δίπλα στο δωμάτιο όπου βρισκόταν η κατάκοιτη γυναίκα του, λέγοντας μάλιστα προκλητικά ότι «έκαναν ησυχία» και «δεν την ενοχλούσαν».

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα: κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη και πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων με παθόντες ανήλικους από 12 έως 15 ετών με σκοπό την επιδίωξη οικονομικού οφέλους από αυτές, αποπλάνηση παιδιών με παθόντα ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής που συμπλήρωσε τα 12 όχι όμως τα 15 έτη και με ανήλικους που συμπλήρωσαν τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter