Σοκαριστικές εικόνες: Πέτρινη πλάκα χτυπά μητέρα στο κεφάλι-Περνά λίγα εκατοστά από το μωρό της (Video)

Σοκαριστικές εικόνες: Πέτρινη πλάκα χτυπά μητέρα στο κεφάλι-Περνά λίγα εκατοστά από το μωρό της (Video)

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες με μια μητέρα που είχε Άγιο όταν μια πλάκα σκυροδέματος έπεσε πάνω στο κεφάλι της κατάφερε να επιζήσει και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς θα πάρει σύντομα εξιτήριο και θα ξαναδεί την κόρη της.

Το συγκλονιστικό βίντεο της Olga Klintsova τη δείχνει να επιστρέφει σπίτι της με την κόρη της όταν μια μεγάλη πλάκα σκυρόδέματος ξεκολλάει και πέφτει στο κεφάλι της άτυχης μητέρας και λίγα εκατοστά από την κόρη της.

Η άτυχη γυναίκα αμέσως έπεσε στο έδαφος σπρώχνοντας το καρότσι,προς το μέρος της και έμεινε πεσμένη,αναίσθητη στο έδαφος. 

Σήμερα, μετά από επτά μήνες θεραπείας, οι γιατροί ετοιμάζονται να της δώσουν εξιτήριο και έχουν εισηγηθεί ότι η 32χρονη είναι σε θέση να αναλάβει και πάλι την κηδεμονία της κόρης της, ενώ το δικαστήριο της επιδίκασε αποζημίωση 50.000 στερλίνων.

Μητέρα και κόρη τελικά θα επανενωθούν τον επόμενο μήνα, ενώ η Όλγα συνεχίζει τη θεραπεία της. Η μικρή Katya τόσο καιρό μένει με τη γιαγιά της.

Οι δικαστές βρήκαν ένοχο για αμέλεια τον 47χρονο Andrey Kazakov, ιδιοκτήτη του σπιτιού από όπου ξεκόλλησε η πλάκα.

Η αστυνομία είπε στο δικαστήριο ότι ήταν γνωστό ότι οι πλάκες ήταν χαλαρές, αλλά δεν έκανε τίποτα για να τις επισκευάσει ή να προειδοποιήσει τους κατοίκους.

http://www.dailymail.co.uk/~/article-4155918/index.html

Τραγική ειρωνεία την ίδια μέρα η άτυχη μητέρα έβγαλε και selfie με το κοριτσάκι της.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter