Σοκαριστική αποκάλυψη στη δίκη Τσιρώνη

Σοκαριστική αποκάλυψη στη δίκη Τσιρώνη

Νέα επιβεβαίωση για το koutipandoras.gr και το Hot Doc και τις συνεχείς αποκαλύψεις για την υπόθεση του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Σε δίκη σήμερα του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και προέδρου της Εξεταστικής για το Βατοπέδι Δημήτρη Τσιρώνη έπειτα από μήνυση του αποθανόντος Ανδρέα Βγενόπουλου, αποκαλύφθηκε ότι ο γιος του πρώην προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου εργαζόταν σε ναυτιλιακή εταιρία της συζύγου του Βγενόπουλου Αρετής Σουβατζόγλου.

Ενώ δηλαδή το koutipandoras.gr και το Hot Doc αποκάλυπταν στοιχεία για τις δραστηριότητες του αποθανόντος τραπεζίτη, κι ενώ η Εισαγγελία Εφετών με προϊστάμενο τον Ντογιάκο, προχωρούσε σε προκλητικές ρυθμίσεις και αρχειοθετήσεις των υποθέσεων, ο γιος του Εισαγγελέα εργαζόταν σε εταιρία της συζύγου του Ανδρέα Βγενόπουλου. Το γεγονός μάλιστα αποκαλύφθηκε από τον συνεργάτη του Βγενόπουλου και δικηγόρο Φώτη Καρατζένη, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά και έδωσε τη σχετική πληροφορία ενόρκως.

Ο Δημήτρης Τσιρώνης, κατηγορείτο μεταξύ άλλων από τον Βγενόπουλου και επειδή κάποτε απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου είχε πει ότι ο επιχειρηματίας προσλάμβανε στις επιχειρήσεις του παιδιά δικαστών. Ο Κώστας Βαξεβάνης είπε τότε στο δικαστήριο πως υπάρχει σχετική πληροφορία η οποία μπορεί να διερευνηθεί. Έτσι ο συνήγορος του Δημήτρη Τσιρώνη ρώτησε τον Φώτη Καρατζένη, ο οποίος παραδέχθηκε την αλήθεια.

Τελικά, ο Δημήτρης Τσιρώνης αθωώθηκε πανηγυρικά από τις κατηγορίες Βγενόπουλου και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα της έδρας.

Πηγή: koutipandoras.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter