Σοκαριστικό: Δημοσιογράφος του Star καταγγέλλει υπάλληλο του ΥΠΕΞ ότι πήγε να την πνίξει!

Σοκαριστικό: Δημοσιογράφος του Star καταγγέλλει υπάλληλο του ΥΠΕΞ ότι πήγε να την πνίξει!

Μία σοκαριστική καταγγελία κάνει η δημοσιογράφος του εξωτερικού δελτίου του Star, Μαρία Τσιλινίκου, υποστηρίζοντας ότι υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών την καθύβρισε και της επιτέθηκε, δημόσια, μέσα στο υπουργείο, όταν «τόλμησε» να τον ρωτήσει κάτι.

Όπως έγραψε η δημοσιογράφος στο Facebook, βρισκόταν για προσωπική της υπόθεση στο υπουργείο, στο μεταφραστικό τμήμα, όταν ρώτησε τον υπάλληλο γιατί την παρέμπεμπε στο γραφείο εσωτερικών, για να λάβει την εξής απάντηση: «Αν άνοιγες τα μάτια σου και έβλεπες εκεί απέναντι δεν θα με ρωτούσες. Ρούφα τον καφέ σου και άιντε στο διάολο».

Ο υπάλληλος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, την έσπρωξε και στη συνέχεια κλείστηκε στο γραφείο του, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες τον προπηλάκισαν.

Στη συνέχεια όμως, και όταν η δημοσιογράφος ζήτησε κάποιον προϊστάμενο για να εκφράσει τα παράπονά της, ο υπάλληλος βγήκε από το γραφείο του και σαν μαινόμενος ταύρος όχι μόνο άρχισε να τη σπρώχνει, αλλά την έπιασε και από το λαιμό με οργή. Ο καφές που βαστούσε στο χέρι της χύθηκε στο πάτωμα και τότε εκείνος εριστικά της είπε: «Ρούφα τον καφέ σου τώρα και άιντε στο διάβολο».

Εν τέλει χρειάστηκε να παρέμβει αστυνομικός του υπουργείου, ενώ η καταγγελία παίρνει τον δρόμο της αστυνομίας.

https://www.facebook.com/mtsilinikou/posts/10156186198068304?pnref=story

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter