Σουηδία: Η βασίλισσα υποστηρίζει ότι το παλάτι είναι στοιχειωμένο!

Σουηδία: Η βασίλισσα υποστηρίζει ότι το παλάτι είναι στοιχειωμένο!

Η βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας υποστηρίζει ότι ο πύργος του Ντρότνινγχολμ, κοντά στη Στοκχόλμη, όπου κατοικεί η βασιλική οικογένεια, είναι… στοιχειωμένος αλλά τα φαντάσματα είναι “πολύ φιλικά”, σύμφωνα με τα αποσπάσματα ενός ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκαν σήμερα από τη δημόσια τηλεόραση της χώρας.

“Υπάρχουν κάποια φιλαράκια (…) φαντάσματα. Είναι όλα τους πολύ φιλικά αλλά μερικές φορές έχεις την αίσθηση ότι δεν είναι εντελώς μόνος”, διαβεβαίωσε η 73χρονη βασίλισσα. “Είναι πραγματικά συναρπαστικό. Αλλά δεν φοβόμαστε” συνέχισε η Σίλβια, που είναι κόρη μιας Βραζιλιάνας και ενός Γερμανού επιχειρηματία.

Η κουνιάδα της, η αδελφή του βασιλιά, η πριγκίπισσα Χριστίνα, πιστεύει επίσης ότι το ανάκτορο είναι στοιχειωμένο. “Υπάρχει πολλή ενέργεια σ’ αυτό το σπίτι. Θα ήταν παράξενο να μην έπαιρνε μια τέτοια μορφή”, είπε στο ίδιο ντοκιμαντέρ, που θα μεταδοθεί ολόκληρο την Πέμπτη.

Το Ντρότνινγχολμ, η κατοικία του βασιλιά Καρόλου Γουσταύου και της βασίλισσας Σοφίας, χτίστηκε τον 17ο αιώνα στο νησάκι Λόβον και έχει κηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την Unesco.

Στη Σουηδία, μια χώρα όπου πολλοί άνθρωποι δηλώνουν “άθεοι” και οι προλήψεις δεν είναι κάτι το συνηθισμένο, κυκλοφορούν κι άλλες φήμες για στοιχειωμένα κάστρα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter