Σπάει όλα τα ρεκόρ το θωρηκτό Αβέρωφ – Σχεδόν 100 χιλιάδες επισκέπτες σε ένα μήνα (Photos)

Σπάει όλα τα ρεκόρ το θωρηκτό Αβέρωφ – Σχεδόν 100 χιλιάδες επισκέπτες σε ένα μήνα (Photos)

Τον αριθμό ρεκόρ των 95.000 έφτασαν οι επισκέπτες του Πλωτού Ναυτικού Μουσείου Θωρηκτού «Γεώργιος Αβέρωφ», μέσα σε 35 μέρες που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9FM», ο κυβερνήτης του Θωρηκτού, αρχιπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος, ο αριθμός αυτός ξεπέρασε κάθε προσδοκία του Υπουργείου Άμυνας, του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού αλλά και όσων σχεδίασαν και ολοκλήρωσαν το εγχείρημα της πλωτής μετάβασης. Ο ίδιος είπε ότι επισκέφθηκαν το Θωρηκτό 290 σχολεία, περισσότεροι από 32.000 μαθητές, από όλη την Βόρεια Ελλάδα και συνεχίζεται αμείωτη η προσέλευση του κόσμου.

Μάλιστα πρόσθεσε, ότι εντυπωσιάζει τους επισκέπτες το εσωτερικό του πλοίου, η καλή κατάσταση στην οποία διατηρείται και η επαφή με τον κόσμο δίνει δύναμη στο πλήρωμα να συνεχίσει τις ξεναγήσεις, παρά την κόπωση.

Ο κ. Χαραλαμπόπουλος μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9FM”, τόνισε ότι θα ετοιμαστεί και μια αποχαιρετιστήρια γιορτή πριν την αναχώρηση του Θωρηκτού.

Να σημειωθεί ότι το «Γ. Αβέρωφ» θα παραμείνει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τουλάχιστον μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των σχολείων και των πολιτών που θέλουν να του επισκεφθούν.




Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter