Σπανουδάκης για τη ληστεία στο σπίτι του: «Πήραν μόνο λίγα χρήματα, μυθεύματα οι 200.000»

Σπανουδάκης για τη ληστεία στο σπίτι του: «Πήραν μόνο λίγα χρήματα, μυθεύματα οι 200.000»

Επιβεβαιώνει ο Σταμάτης Σπανουδάκης ότι έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι του, υποστηρίζει ωστόσο ότι οι δράστες πήραν μόνο λίγα χρήματα και κοσμήματα, και όχι 200.000 ευρώ, όπως είχε αναφερθεί αρχικά.

Δείτε τι έγραψε:

«Πάντα θα απορώ, με τούς δημοσιογράφους. Που βρήκαν τα υπέρογκα ποσά και τους θησαυρούς; Ναί έγινε ληστεία. Δόξα τώ Θεώ δεν μας αγγίξαν. Πήραν λοιπόν λίγα χρήματα, που είχαμε στο σπίτι και ότι κοσμήματα οικογενειακά και άλλα, είχε η Ντόρη.

Αυτή είναι η αλήθεια και αυτό δήλωσα στην αστυνομία. Όλα τα άλλα μυθεύματα. Δεν μίλησα για την ληστεία, ούτε στους φίλους μου, για να μην τους απασχολώ, με τα δικά μου. Και να οι «ερευνητές» δημοσιογράφοι που βρήκαν για άλλη μια φορά, την «αλήθεια». Όλα καλά λοιπόν και συν Θεώ, πάμε παρακάτω».

https://www.facebook.com/spanoudakisstamatis/posts/1854500744589353

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση για το ποσό της ληστείας δημοσιεύτηκε σε τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το οποίο επικαλείτο δημοσίευμα της Espresso, που επιβεβαίωσαν πηγές της αστυνομίας:

«Ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης έπεσε θύμα διαρρηκτών, πριν από δέκα ημέρες, ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι του, μαζί με τη σύζυγό του, στην περιοχή Καρελλάς στο Κορωπί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», που επιβεβαιώνει η αστυνομία, άγνωστοι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου, την ώρα που το ζευγάρι κοιμόταν και στη συνέχεια πήραν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Ειδικότερα, οι δράστες έκλεψαν χρυσαφικά, οικογενειακά κειμήλια του ζευγαριού και μετρητά ύψους 200.000 ευρώ.

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης κατήγγειλε την κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter