Σπέσιαλ «Ώρα των Πρωταθλητών» στη Nova!

Σπέσιαλ «Ώρα των Πρωταθλητών» στη Nova!

Με καλεσμένους τους Δημήτρη Παπαδόπουλο, Φίλιππο Δάρλα, Βασίλη Τσιάρτα και Ηλία Πουρσανίδη – Ένας… ξεχωριστός αγώνας πριν το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός – Βράνιες VS Ρομαό σε πινγκ – πονγκ ερωτήσεων.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports1HD την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων, «Ώρα των Πρωταθλητών» με εκλεκτούς καλεσμένους και σπέσιαλ αφιερώματα.

Ξεκίνημα το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 17:30 με τους Λίλα Κουντουριώτη και Γιαννίκο Δούσκα, να υποδέχονται στο στούντιο της Nova, τον διεθνή ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος σχολιάζει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρξει εκτενές ρεπορτάζ για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό, μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου σχετικά με την αποχώρηση του από τη διοικητικά δρώμενα της «πράσινης» ΠΑΕ. Παράλληλα, ο αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες και ο μέσος του Ολυμπιακού, Ζακ Αλαιξι Ρομαό απαντούν σε ένα πινγκ πονγκ ερωτήσεων που ετοίμασαν ειδικά για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός οι ρεπόρτερ των καναλιών Novasports. Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα για τον αγώνα Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Καραλής σε ζωντανή σύνδεση από το Αγρίνιο θα συνομιλήσει με τον Φίλιππο Δάρλα και θα αναλύσουν τον αγώνα με τον οποίο πέφτει η αυλαία στο πρώτο μέρος της 5ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Συνέχεια την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη που θα βάλουν τους τηλεθεατές στο ρυθμό του μεγάλου ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρξουν ζωντανές συνδέσεις με τα ξενοδοχεία που θα έχουν καταλύσει οι αποστολές των δύο ομάδων με όλο το ρεπορτάζ και τα τελευταία νέα. Η συνέχεια είναι ακόμη… καλύτερη! Η Nova προσφέρει στους συνδρομητές της, το δικό της ξεχωριστό ποδοσφαιρικό ορντέβρ για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Ο Γιάννης Πάγκος παίζει …μεγάλη μπάλα με την συμμετοχή επώνυμων από τον χώρο του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και του Life style, σ ένα ξεχωριστό… ντέρμπι. Επίσης, λίγη ώρα πριν τη σέντρα του μεγάλου αγώνα ο Γιάννης Καραλής σε ζωντανή σύνδεση με το ΟΑΚΑ θα συνομιλήσει με τους παλιούς άσους Βασίλη Τσιάρτα και Ηλία Πουρσανίδη που θα αναλύσουν τα πάντα πριν τον αγώνα. Τέλος, και τις δύο ημέρες στην εκπομπή θα προβληθούν τα highligts, ενώ θα υπάρχει ανάλυση και ρεπορτάζ και για τα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter