Σπίρτζης: Από την 1η Ιουνίου το ηλεκτρονικό εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες

Σπίρτζης: Από την 1η Ιουνίου το ηλεκτρονικό εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες

Από την 1η Ιουνίου θα τεθεί οριστικά σε εφαρμογή το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε όλες τις αστικές συγκοινωνίες. Αυτό τόνισε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “Σκάι”.

Πρόσθεσε ότι ο ΟΑΣΑ θα προχωρήσει σε προγραμματική Σύμβαση με την Ελληνική Αστυνομία για ξεχωριστή φρούρηση των σταθμών και του δικτύου του ΜΕΤΡΟ και του ΗΣΑΠ.

Ο υπουργός διευκρίνισε ότι το κόστος για τις καταστροφές στους σταθμούς δεν θα είναι βαρύ για το Ελληνικό Δημόσιο γιατί ο εξοπλισμός των σταθμών και τα ακυρωτικά μηχανήματα που καταστρέφονται είναι ασφαλισμένα. 

Επέμεινε και σήμερα,  στη δήλωση του που έκανε στη Βουλή, ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τις καταστροφές έχουν άτομα που σχετίζονται με ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης, εκτός των χούλιγκαν και εκείνων που το κάνουν για πολιτικούς λόγους.

Επανέλαβε, ότι το προηγούμενο πολιτικό σύστημα ανέχτηκε πάρα πολλά στις αστικές συγκοινωνίες και δεν είναι τυχαίο πως εκατοντάδες λεωφορεία παρότι κυκλοφορούν εδώ και 10 χρόνια ακόμη δεν έχουν παραληφθεί επισήμως.

Ο υπουργός Υποδομών ανακοίνωσε ότι μετά τις 31 Μαρτίου και ανά μια εβδομάδα ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα παραδώσει στη κυκλοφορία όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους που ολοκληρώνονται.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter