Στα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας η Τσέλσι με 1 – 0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Video)

Στα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας η Τσέλσι με 1 – 0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Video)

Εκτός Κυπέλλου Αγγλίας άφησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Τσέλσι, που πέρασε στα ημιτελικά του θεσμού, με 1 – 0, μέσα στο «Stamford Bridge».

Χωρίς να έχει πολλές φάσεις, το ματς επηρεάστηκε από την αυστηρή αποβολή του Ερέρα στο 35’. Ο Ισπανός είδε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Αζάρ και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια πολύ νωρίς, αναγκάζοντας τον Ζοσέ Μουρίνιο να σκαρφιστεί διάφορα… κόλπα, προκειμένου να κρύψει το αριθμητικό μειονέκτημα της ομάδας του. Η αλήθεια είναι βέβαια, πως ο διαιτητής είχε προειδοποιήσει τα προηγούμενα λεπτά τους παίκτες της Γιουνάιτεντ, για τις συνεχόμενες κλωτσιές πάνω στον Αζάρ!

Το γκολ που έκρινε το ματς, ήρθε από σουτ του Καντέ έξω από την περιοχή στο 51’, που έστειλε την μπάλα στη γωνία του Ντε Χέα για το 1-0 που έβαλε μπροστά τους «μπλε» του Κόντε. Το παιχνίδι παρέμεινε «κλειστό», με τους κόκκινους «διαβόλους» να έχουν τη σημαντικότερη ευκαιρία τους στο 59’, ωστόσο ο Ράσφορντ, παρότι «χόρεψε» τον Κέιχιλ, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουρτουά, που κράτησε το 1-0. Πλέον, η Τσέλσι συμπληρώνει την πολύ δυνατή τετράδα των ημιτελικών του Κυπέλλου, μαζί με Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Τότεναμ.

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Λουίζ, Κέιχιλ, Μόουζες (89′ Ζουμά), Καντέ, Μάτιτς, Αλόνσο, Γουίλιαν (81′ Φάμπρεγας), Κόστα (90+4′ Μπατσουαγί), Αζάρ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΙΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Ρόχο, Βαλένσια, Ερέρα, Πογκμπά, Νταρμιάν, Μεχιταριάν (37′ Φελαϊνί), Ράσφορντ, Γιανγκ (81′ Λίνγκαρντ)

https://rutube.ru/video/0fa0bfdd69c7539f50a9d29786fe6880/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter