Στα περσινά επίπεδα η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα

Στα περσινά επίπεδα η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα

Ομαλά διεξάγεται αυτή την ώρα η κίνηση στα δύο εθνικά δίκτυα Αθηνών- Κορίνθου και Αθηνών- Λαμίας, όπου νωρίτερα ήταν αυξημένη λόγω της εξόδου των Αθηναίων για το Πάσχα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, υπολογίζεται ότι η έξοδος την Μεγάλη Πέμπτη, που αρχίζει ουσιαστικά η αποχώρηση προς την επαρχία, κυμαίνεται περίπου στα ίδια επίπεδα με την περσινή.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, μέχρι τις 20.00 το βράδυ είχαν περάσει από την εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, 55.000 αυτοκίνητα και από την εθνική Αθηνών- Λαμίας, μέχρι τις 21.00, περίπου 43.000 αυτοκίνητα.

Η κίνηση σήμερα άρχισε από τις 11 το πρωί και κορυφώθηκε μετά το μεσημέρι. Ωστόσο, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της Τροχαίας Αττικής, ταξίαρχος Νικόλαος Σπανουδάκης, δεν παρατηρήθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς από το πρωί όλη σχεδόν η δύναμη της Τροχαίας ήταν στους δρόμους για να διευκολύνει την κυκλοφορία, ειδικά στα έργα της λεωφόρου Αθηνών, στα πρακτορεία του ΚΤΕΛ Πελοποννήσου και στις εξόδους της πόλης.

Αυξημένη ήταν η κίνηση και στο λιμάνι του Πειραιά.

Επί ποδός θα είναι η Τροχαία και αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, που αναμένεται ότι θα κορυφωθεί η έξοδος.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών, από τις 06.00 το πρωί μέχρι τις 16.00 το απόγευμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter