Στα χέρια της ΕΛΑΣ μεγάλη σπείρα ναρκωτικών

Στα χέρια  της ΕΛΑΣ μεγάλη σπείρα ναρκωτικών

Εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην προμήθεια και διακίνηση _x000D_
ποσοτήτων κάνναβης, καθώς και κοκαΐνης στην Αττική, εξαρθρώθηκε, από την_x000D_
Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών.

Έπειτα από αστυνομική επιχείρηση στη Νίκαια, την Κυψέλη και τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, συνελήφθησαν πέντε μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τρεις άνδρες ηλικίας 19, 23 και 23 ετών, μία 20χρονη, καθώς και ένας 26χρονος Αλβανός. Επιπλέον, συνελήφθη σε περιοχή της Φωκίδας, ένας 38χρονος Αλβανός που ήταν αρχηγικό μέλος της σπείρας.

Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για αδικήματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα η σπείρα έκανε περισσότερες από 100 διακινήσεις ναρκωτικών, ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, τα παράνομα έσοδα υπερβαίνουν τις 110.000 ευρώ.

Παράλληλα, από τις έρευνες που διενεργήθηκαν σε οικίες, χώρους και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 33.396 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 126,6 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 7.210 ευρώ και 23 δολαρίων Η.Π.Α.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter