Στα χέρια του Σαββίδη το “Έψιλον” του Βρυώνη

Στα χέρια του Σαββίδη το “Έψιλον” του Βρυώνη

Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη το κανάλι “Έψιλον” αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές φέρεται ότι χθες “έδωσαν τα χέρια” και συμφώνησαν στο τίμημα της εξαγοράς.

Οι συζητήσεις μεταξύ των νομικών εκπροσώπων του Ιβάν Σαββίδη και του κυρίου Βρυώνη κράτησαν μια εβδομάδα και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το τίμημα που κατέβαλε ο επιχειρηματίας για το κανάλι. 

Την ίδια ώρα και ενώ όλες οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τη μετατροπή του καναλιού σε ενημερωτικό υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες με τη Ρούλα Κορομηλά και την παραγωγή της εκπομπής “Μπράβο Ρούλα” και τις δικαστικές διενέξεις για το κόστος και την πληρωμή των συνεργατών της. Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Κορομηλά έκανε 9 από τις 10 εκπομπές που είχε συμφωνηθεί και έκτοτε υπάρχει εκκρεμότητα.

Επίσης δεν έχουν ανακοινωθεί ονόματα που θα τρέξουν το νέο εγχείρημα. Το βέβαιο είναι ότι το μομέντουμ του Σεπτεμβρίου έχει χαθεί και δεν μπορέσει να γίνει τίποτα πριν τα μέσα Οκτωβρίου.

Επίσης ερωτήματα προκύπτουν για τη συμμετοχή του κ. Σαββίδη στο Mega – μετά την εξαγορά του Πήγασου και του ποσοστού που αντιστοιχεί στην Τηλέτυπος ΑΕ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter